Топ 3 дестинации в Европа, които трябва да посетим

Много кътчета все още те очакват, за да те пленят
Обновена: 20 сеп 2017 18:11 | 20 сеп 2017 18:10, Eкип на Teenproblem
3
Топ 3 дестинации в Европа, които трябва да посетим
Снимка: Instagram

Европа е мечта за много и това не е скучайно. Като оставим настрана по-дълбоките мотиви на повечето, които вземат решение да мигрират, тя е обсипана с красоти.
 
Цял живот не стига, за да посетиш и да се насладиш достатъчно на всичко тях. Много кътчета все още те очакват, за да те пленят и да дадеш всичко, за да се върнеш отново там.
 
Европа е истински разбивач на сърца. Никога не можеш да и се наситиш, а всяко едно кътче остава в сърцето и споменът за него е смесица от прекрасни чувства и носталгия.
 
Ето 3 от най-красивите града в Европа:
 
1. Хайделберг, Германия
 
Този град кипи от живот и позитивизъм. Архитектурата е в тон с природата без капка противоречие. Не бихте могли да си представите едното без другото. Допълват се и правят гледката прекрасна.
 
Хайделберг е разположен на бреговете на река Некар. Там, където планината Оденвалд преминава в долината на Рейн. Сред тази красота се намира най-старият германски университет.
 
Градът е бил пощаден от бомбандировки през Втората световна война. Това е причината да са запазени тесните улични, красивият замък и живописните къщи, които носят дъх на барок.

Останалите дестинации от топ 3 в Европа, които да посетим - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Европаградове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 6 години
Дубровник бледнее пред Будва. Дубровник е комерс, а Будва е натурална, жива. Старият град в Будва е по- всичко хубаво, което мога да изброя от този в Дубровник. Посетете перлата на Адриатика- Будва!
1
9
 
4
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Европа не ми е интересна за туризъм. Всичко е скучно и едно и също.