Класация на зодиите: Кои са най-ненадеждни в любовта

Да разбият сърцето ви е болезнено, кошмарно...
28 сеп 2017 19:30, Eкип на Teenproblem
8
Класация на зодиите: Кои са най-ненадеждни в любовта
Снимка: Instagram

Да разбият сърцето ви е болезнено, кошмарно, и без значение колко се стараем да се подготвим, че е възможно да се случи, то винаги идва неочаквано като шок, а времето, в което се опитваме да забравим се оказва повече отколкото сме очаквали.

Трудно можем да заповядаме на сърцето си в кого да се влюби, но ако се опитваме да го направим, няма да преживеем всички прекрасни емоции, които съпътстват началото на една връзка. Но за да се чувствате малко по-застраховани, може да се допитате до звездите за съвет.
 
Астрологията може да даде информация относно кои черти на всяка зодия са по-изявени като цяло. Това, че стрелецът никога не ни дава сигурност, или водолеят предпочита да се справя сам, не означава, че е задължително всички представители да са неспособни на дълготрайни и сериозни отношения.
 
Ето кой е най-опасният знак, в който можеш да се влюбиш.
 
1. Стрелец (22 ноември – 21 декември)
 
Стрелците винаги ще сложат техните нужди преди вашите. Ако поискате да се задържат за малко около вас, ще останете разочаровани, защото техните планове за пътуване или някакво хоби вече са направени и няма как да бъдат променени. Много са егоцентрични и техният комфорт винаги е приоритет. Невъзможно е да се впишете в техния подреден живот, който включва само тях самите. А най-лошото е, че след като разбият сърцето ви, те няма да разберат защо страдате толкова много. Стрелците са известни със студения си характер, който не им позволява да бъдат съпричастни към страданията на друг.

Останалите зодии и кои са най-ненадеждни - вижте в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Аз съм Близнак и съм супер ненадежден, но само докато не съм влюбен. Влюбя ли се, ставам моногамен, иначе се занимавам с по 3-4 едновременно, същевременно ходя и по платени :)) Някак си е по-забавно. Но по-меркантилни жени от Риби не бях срещал, направо ме замаяха какви са сребролюбци
6
3
 
6
 
! Отговори
Ами! преди 6 години
Моят "Стрелец" прави всякакви отстъпки и саможертви, за да ми помогне и да не ме ощети или нарани.От години вече започнах предварително да премислям, когато ще настоявам за нещо, защото и аз го щадя. Не се намира под път и над път предан мъж.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам чувството, че на всяка статия за "зодиите", все едни и същи слагат...
4
2
 
3
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Аз съм зодия бик. Като забия в 10 вечерта го вадя към 6 сабахлем и цял час поливам
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още един глас за близнаци.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глас за Близнаци .
1
2
 
14
 
! Отговори
Нетърпелив преди 6 години
"Днес.бг", с риск пак да ми изтриете коментара, искам само едно да ви кажа: Ставате банални с всички тези статии за зодиите. Нямат свършване и нямат. Кои зодии били надеждни и най-ненадеждни в любовта, кои са с късмет и без късмет, кои са най-страстните и кои не... списъкът е дълъг. Глупости на търкалета!