9 урока за любовта, преподадени от слоновете

Какво можем да научим от тях?
4 окт 2017 20:19, Eкип на Teenproblem
1
9 урока за любовта, преподадени от слоновете
Снимка: Instagram

1. Показвайте емоциите си. Слоновете обичат да се забавляват, да си помагат и да изразяват себе си. Хубаво е да бъдете емоционално открити пред партньора си, ако се покажете уязвими – това ще ви сближи. Важно е да показвате нуждите и желанията си,  честно сме недоволни от другия, без той дори да знае защо. Забавлявайте се заедно, това ще облекчи стреса и ще създаде незабравими спомени. Не забравяйте да си помагате – оказвайте подкрепа на човека до вас, не подминавайте с мисълта „той/тя ще се оправи”.
 
 
2. Радост. Слоновете не се срамуват да показват радостта си че се срещат, поздравявайки се сърдечно. Намръщени от проблемите в ежедневието, можете да забравите да зарадвате близките си с една усмивка и мила дума – а те го заслужават. Оценявайте малките моменти на радост, не се фокусирайте само върху грижите, пропускайки щастието.
 
 
3. Силата на допира. Слоновете често се докосват и прегръщат като преплитат хоботите си. Докосването е много голяма сила в една връзка. Това показва желанието за близост, комуникация и закрила, създава чувство за безопасност.
 
 
4. Споделяйте страховете си. Слоновете се успокояват един друг в страшни ситуации. Важно е да получите подкрепа от партньора си – ако имате тайни съмнения относно бъдещето, споделете ги, така ще се сближите и ще се почувствате по-спокойни.

Останалите уроци за любов, които можем да научим от слоновете - вижте в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: любовслон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари