"Война" в социалните мрежи! Русия през очите на американците

Дали наистина това е реалността е друг въпрос
170

Снимка: kaifolog

Между Русия и САЩ постоянно прелитат политически стрели, не е по-различно и в социалните мрежи. И от двете страни се стараят да се шегуват пиперливо с опонентите и се издирват постоянно компрометиращи снимки. И не какви да е снимки, а препращащи към произход, бит, благосъстояние и дори килограми. По брой на дебели хора американците едва ли биха могли да бъдат задминати от някоя нация.

Но как изглеждат руснаците през американските "очи"? Вижте една забавна галерия, а дали отговаря на истината в случая не е и толкова важна. Важното е "войната" в социалните мрежи да бъде поддържана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: САЩРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 11Не знам, ама жените по тия снимки са доста готини.да бе, особено оная с калните пети. Ти остави жените, кво ше кажеш за оня убавец по къси *** и с ватенка дето се е снимал до Ленин?
70
3
 
7
 
! Отговори
хахахаха преди 6 години
Дж.Стиглиц американски нобелов икономист:САЩ това е бананова република останала даже без банани.През 2017г. 70 млн.американци са подали молби за купони за харана/1/4 от населението и 102 млн.са без здр.осигуровки и без достъп до лекар./1/3 от наслението.Въобще Буркина фасо с държ.секретар и пентагон.Егати великата сила
69
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 70От колко години проповядваш фалит на САЩ? От 1965-а или 1970-а? И все чакаш да фалират. Единствената разлика е ,че си наизустил нова думичка "кашерна", без да знаеш дори какво означава.
68
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма по-мизерна, смешна и тъжна *** от руската ***.
67
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мда, явно хибридната война я водят всъщност ... сащ
66
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във фалиралата ционистка *** САЩ с колкосалния си дълг от над 20 трилиона $ съвсем скоро кашерните *** ще си ядът собствените фашкии защото ще пукясват от глад.
65
7
 
3
 
! Отговори
Чапай преди 6 години
До 61 май перманентно си пиян, дори да взимат по голяма заплата в ИТ сектора виж цените на стоките за потребление.А пък цаните в Москва да не говорим.Като дойдат масовите руските туристи които живеят в Русия в българските ниско претециозни курорти ядат като за последно не пропускат закуски, обяд, следобедна закуска, вечеря а и по стайте носят,за манталитета и възпитанието да не говорим то не че българското е нещо по различно обяснимо е все пак българия и до ден днешен се ръководи от руски възпит
64
1
 
6
 
! Отговори
до 65 преди 6 години
Остави ги хората да си живеят в блянове ,за обетованата земя на щастие и просперитет.Това са хора дето не гледат трезво на нещата.Всяко място,стока ,услуга или каквото и да е може да се изкара по-добре или по зле ,викат му пропаганда от близо 70 години вече.Както казах под златните покриви на Прага ,имаме изгнил 200 годишен дървен скелет.Честно казано ако в БГ имахме човешки стандарт и доходи тук щеше да е най-доброто място за живеене.
63
1
 
8
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Снимка НО. 7 е от Естония от пътеводител от 2017 ще ме извините ама това е фалшива новина направете ис харакири преди М.Габриел да ви съди.
62
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен....Или когато правителството ти организира...И тук руската *** държи пъреото място. Още през 1999 г. Путин взриви няколко жилищни блока във Волгодонск, Модква и др. градове. Приписа това на чеченците и започна втората чеченска война за да затвърди власта си. А за кулите близнаци знаем, че руската пропаганда използва често теорията на заговора за да пълни плитките мозъци с плява.
61
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
62 А я виж гоогле еарт Liberty city Miami, с купчините *** и даже заснела труп. Skid Row Los Angelis квартал само за бездомници, ако не ме лъже паметта там има около 6 000 000 бездомни. :) Дори няма да споменавам Чикаго, Детроит и Балтимор че половината изглеждат сякаш е минала Червената Армия през тях. :)
60
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пияндуурите с ладите са ненадминати. Изобщо няма с какво да се мерят. Там морала е 0 , а след казармата и глада става отрицателен. Жените са евтини ..мъжете простовати алкохолици.
59
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
60 Или когато правителството ти организира атентат и умрат 3000+. :) Нали помниш самолетчетата и кулите близнаци?
58
2
 
7
 
! Отговори
Серьожа преди 6 години
Преди който не беше комунист и русофил е фашист и империялист. Сега пък който не е Русофил и симпатизант на Северна корея, Куба е ***, американси империялист но реалностите са виждат на горните снимки. То по цял свят е пълно с руски имигранти и *** понеже напредъкат и икономиката на мощна Русия е недостижим
57
6
 
2
 
! Отговори
*/* преди 6 години
До Анонимен Аланкоолу,че ти да не си мислиш,че щото си от обеля,ей така хващаш влака и отиваш да живееш в Москва.Да те светна.че и за там(за емиграция извън страните от бившия ОНД) има точкова система..образование,език,възраст и т.н.Така ,че не е както си мислиш...И между другото ,заплатите в И.Т сектора са по-високи от тук.
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен.... Американския рай... отиваш на концерт и те разстрелват....А е Русията отиваш на театър, ставаш заложник и след това спецназа те усмъртява с газ. Помниш ли русофилче, когато по официални данни загинаха 160 от зрителите на постановката "Норд ост" на Дубровка? Така, че недей да злорадстваш по русофилски.
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
57 Европа са същата работа, Англия -283% от БВП, Франция 213%, Германия 148%, Холандия 533%, Италия 126%, ЕС-100%!!! Толкова пари не съществуват на планетата, откъде идват? И никой от тях не спира и всяка година теглят повече и повече ВИРТУАЛНИ пари. Как си представяте че вовеки ще може да се теглят пари от въздуха? А когато балонът се спука? Засега само като се изпъне и по 4г ни тресе криза.
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 41Другаря Станишев след това е завършил в Лондон. А в Москва е бил за да не го вземат войник. Поради същата причина имаше само руско гражданство до 30-та си година.
53
1
 
4
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
И двата полюса са пълни нули!Истината е в Европа или Япония.
52
2
 
3
 
! Отговори
11 преди 6 години
Не знам, ама жените по тия снимки са доста готини.