"Война" в социалните мрежи! Русия през очите на американците

Дали наистина това е реалността е друг въпрос
170

Снимка: kaifolog

Между Русия и САЩ постоянно прелитат политически стрели, не е по-различно и в социалните мрежи. И от двете страни се стараят да се шегуват пиперливо с опонентите и се издирват постоянно компрометиращи снимки. И не какви да е снимки, а препращащи към произход, бит, благосъстояние и дори килограми. По брой на дебели хора американците едва ли биха могли да бъдат задминати от някоя нация.

Но как изглеждат руснаците през американските "очи"? Вижте една забавна галерия, а дали отговаря на истината в случая не е и толкова важна. Важното е "войната" в социалните мрежи да бъде поддържана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: сащРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
1
 
! Отговори
Тъжна територия Бг преди 6 години
Индекс на човешко развитие според ООНРусия 49-то мястоБг 56-то място
110
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Петърчо 113 каквото и да ни е мнението за сащ лошо добро неутрално - това не променя факта 4е русия си е ***
109
3
 
8
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Защо ли се забрави как на краварите пяна им излизаше на устните че на Олимпиадата в Сочи щяло да има терористични атаки че условията в олимпийското село били под всякаква критика а водата за пиене в трите цвята на олимпийските медали? И се оказа че от това няма нищо вярно. Защо ли се забрави за това че от 96 руски спортисти 95 бяха оневинени за скандала с допинга който уж трябваше да извади руснаците от всякакви спортни състезания. Но че Русия си живее в един паралелен свят това също е факт.
108
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
леки жени- алкохолици - тук там някой медвед - нагли олигарси- народ от безгласни смердове - 1 дворец на 100000 жилища 40% без канализация -полити4еска система тип Диктатура на Олигархата- пропаганда за *** хора правена от още по *** власт имащи Общо взето добре дошли в *** Московия
107
3
 
10
 
! Отговори
До Анонимен преди 6 години
Щом смяташ, че България изглежда по-зле от Матушката ти русь, значи нямаш повод за притеснение, така че се отпусни и се успокой, а като не ти харесва тук, спокойно можеш да преселиш на някое по-подходящо за теб място, някъде в Сибир ... !!
106
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Парадокс!България изглежда даже още по зле!
105
1
 
9
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 54 Ти остави кредита на САЩ, помисли как ще върнеш твоя кредит.
104
4
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
И през очите на американците и през очите на цивилизования свят, раССия е страна от друго измерение, съществуваща в своя паралелна вселена, отделена от останалия свят, със санкции, контрасанкции и противоракетни щитове, от Врага който дебне пред портата.Така наречената Мадър РАША (майка на нашенските ***) може да го кара на самозадоволяване,на мужиците им е достатъчна водка и сельодка, а при липса маже да компенсират и с лосион за Вана, а на рушките гражданки им стигат и турските краставици
103
4
 
10
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
Ака това е истина, че живота на замета е експеримент на извънземни , работата е лоша.Ако дойдат да проверат как се развиваме на Земята и кацнат в Русия , ще си кажа: Тези са 100 г. не са мръднали и крачка напред.Опита е неуспешен.Закриваме.Така де !
102
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аутобана Москва - Ленинград от 23 е уникален...мечта за всеки "русофил" !
101
4
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 6 години
На 200км от България е Константинопол!На 500км е Атина!На 1000 км е РИМ !На 1200км е Берлин!А вие ми говорите за Москва и Вашингтон!Аиде моля ,смятам ,че сме виждали много повече от света и не сме от вчера и за малко ,че да слушаме някакви не-доказали се в любовта и кумиро-поклоничеството кое е правилното.
100
4
 
12
 
! Отговори
Пияна тояга преди 6 години
Ютуб е пълен с изцепки на пияни руснаци.Излагация до шия.Така че никой да не ми хвали бедните братушки защото и децата от махала знаят че пияндурите не струват пет пари.Пият 24/7,бият се,псуват се и обикалят с разпрани *** по улиците.За рускинята лоша дума няма да кажа.Те обожават алкохола и любовта,раздават се много яко.В Анталия и Дубай ги порят много жестоко срещу бутилка водка и пачка долари.
99
2
 
7
 
! Отговори
Ани преди 6 години
Действителността там всъщност е много мрачна.
98
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Българин......Напред с братска Русия!........Русофилите никога не сте били, не сте и никога няма да бъдете българи. Вие сте руски еничари, които отдавна сте продали страната си на евразийските пpимати.
97
6
 
6
 
! Отговори
абе 100 преди 6 години
Ти изобщо знаеш ли какво е ИТ или го пишеш защото е модерно.Пълна скръб са в последните години от към технологии и иновации.Даже вътрешния им пазар трудно достигат.Една Корея -Южна ,Япония или Финландия са много обиколки по-напред.Имам чувството ,че си пиша с 70 годишни дърдорковци останали в 60-70-80 години.
96
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ са номер 1.Всички модерни IT технологии са създадени там.
95
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Америка е 300 милиона!Америка е във военни конфликти на 5 континента !Американското производство е изнесено в Китай!Америка има огромно расово различие и социална разслоеност!Америка няма врагът от миналото за когото да продава оръжия!Как виждате следващите 50 години ?
94
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
93
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Българин Назад назад моме калино
92
2
 
9
 
! Отговори
до 94 преди 6 години
Ти вярваш ли в тези глупости дето си написал?"Всипки партньори на САЩ са богати , разработват технологии, имат висок стандарт , висок морал."Да ти изброявам ли?Или пак ще ми сравняваш Френската,Испанската,Английската,Белгийската .., империи с някакви изпаднали провинции от СССР.Когато в Грузия стандарта стане по-висок от Френския ще ти повярвам.