8 неща, които да направите преди да станете на 25

Надникнете и прочетете: Какво не трябва да пропускаме?
5 окт 2017 22:22, Eкип на Teenproblem
6
8 неща, които да направите преди да станете на 25
Снимка: Instagram

1. Опитайте работа в сферата на услугите, за да разберете как стават нещата. Как да запазите хладнокръвие около тъпаци и как няколко добри думи могат да променят деня ви.
 
2. Почувствайте свободата да вечеряте в 5:30 сутринта, в компанията на странни непознати, които току що сте срещнали.
 
3. Опитайте да не сте така зависими от интернет. Излизайте и се забавлявайте повече.
 
4. Обяснете се в любов, без да ви пука дали ще бъдете отхвърлени. Чувството на свобода си заслужава.
 
5. Научете се да казвате „не” на себе си. Не си налагайте да носите неудобни обувки, да пушите, ако ви е омръзнала миризмата на цигари, не си губете времето на дивана, ако можете да прекарате деня под слънцето.

Останалите неща, които са задължителни да изживеете преди да станете на 25 - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: живот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
GalaSport преди 6 години
До Анонимен Прав си по принцип. Обаче имам приятелка, която изпрати един след друг баща си , майка си и баба си, между двайстата и трийстата си година - не се ожени и няма деца. Родих дъщеря ми на 34г. - добре, че не знаех какво е да гледаш дете, та се излъгах. Хубаво е човек да е подготвен за живота, но често наблюдавам около мен хора преживели това, което описваш, как остават сами в живота - т.е. не са решителни и не се борят за промяна. Все пак младият човек трябва да се щади.
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 25 човек трябва да види умиращ, трябва да поживее с лежащоболен или с човек с недъг, трябва да се научи да гледа до някаква степен малко дете, трябва да може да се издържа с това, което печели, или с това, което произвежда, без да виси на врата на друг. Важи за двата пола. Т. е. трябва да е изпитал от собствен опит биологичния живот.Написаните в материала неща са от период детство и ранно юношество. Първо базата. Иначе остават инфантилни.
2
1
 
14
 
! Отговори
Mo преди 6 години
Точка 4 - да те отхвърлят не е много приятно, от опит го знам! Но, точка 8(да пътуваш) - безценно! Аз пътувайки с моя мотор срещнах любовта... (Снимката на статията ме накара да напиша този коментар)! Човек не знае къде ще намери щастието и правилният човек! Често увлеченията по някой са неправилни, но това излиза на яве след време! И сега благодаря, че съм бил отхвърлен някога!
1
1
 
10
 
! Отговори
:))) преди 6 години
ТОЧНО ТАКА Е!ИМА И ДРУГИ НЕЩА, КОИТО ЧОВЕК ТРЯБВА ДА НАПРАВИ НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ, ЗА ДА НЕ МУ БЪДЕ МЪЧНО, КОГАТО СТАНЕ НА 40-50 г.