Пиян "гост" от бъдещето дойде... за да ни спаси от извънземни

Пийналият американец забавлява полицията в щата Уайоминг
6 окт 2017 16:08,
19
Пиян "гост" от бъдещето дойде... за да ни спаси от извънземни
Самият "пътешественик Снимка: Casper Police

Полицията в американския град Каспър, щата Уайоминг, определено може да се похвали, че вече е чувала какво ли не.

Униформените не позволиха на пиян пътешественик във времето да спаси своите съграждани от предстоящо нашествие на извънземни, съобщава радиостанция К2.

Брайънт Джонсън сам повикал униформените в дома си и пояснил, че се върнал назад във времето от далечната 2048 година. Той искал да предупреди града, че през 2018-а ще бъде нападнат от пришълците и всички трябва незабавно да се евакуират.

Джонсън попаднал в 2017 година по грешка, защото извънземните го наливали с алкохол до козирката и го инсталирали на специално стартово кресло.

Но нещо се объркало и вместо в 2018-а, попаднал в 2017-а. Поради тази причина той настоявал за незабавен разговор с кмета.

Обаче имал пропуск в историята - така и не успял да обясни защо извънземните сами го изпращат, за да предупреди за тяхното идване.

Патрулните полицаи не повярвали на историята на Джонсън и решили, че той се е напил не в бъдещето, а в настоящето. Брайънт не отговарял за своите действия и те го отвели зад решетките.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
33
 
! Отговори
De преди 6 години
E тук Германия няма такова нещо
15
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
браво
14
2
 
41
 
! Отговори
жоро преди 6 години
До шматка 16 Тук в САЩ,полицаите се грижат за хората.Ако го оставят в това състояние сам(явно)от текста в къщи-утре след някоя беля роднините ще осъдят полицията.Как да ти обясня нещо,което на теб дори не може да ти мине през главата.
13
2
 
58
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Бах аз тези щатиЧовека сам ги повикал.В дома си.Тези го арестували че е употребил алкохол.В дома си.Тези ни искат визи.
12
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изпреварилите времето си го изчакват в построените за целта заведения :)
11
3
 
36
 
! Отговори
Ъ преди 6 години
До Ха хаСин лъч е това, на което Холивуд си разпространява филмите. Преди изпозваха предимно Цифрови Многоцелеви Дискове (нещо като летящи чинии, ако ги позасилиш малко)
10
0
 
58
 
! Отговори
:P преди 6 години
За да бъдем най-прецизни, човека се е напил в близкото минало, а в настоящето вече е пиян. :)
9
0
 
48
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Много нeнopмaлаици бе, много нещо.Щели с извънземни да воюват, а обикновено и от мaймyнa ще се уплашат
8
2
 
40
 
! Отговори
Добре преди 6 години
заключение: тука едно 90% от коментарите заслужават шапка от фолио да им направя ;)
7
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Син лъч е друга бира и никой няма да се улови Преди години янките изпариха миноносеца Елдридж със силни магнитни полета и екипажа полудя, защото ги пратиха за няколко секунди във друго измерение Сeга опитите ги подновиха но във ЦЕРН и телепортират частици Ареa - 51 е същата история. Летеца дето вида кухата зема всъщност не е летял никъде а го пратихя през Ареа - 51 и той си мисли че е летял.
6
0
 
53
 
! Отговори
Аууу, че преди 6 години
Леле мале, ми на този ако му дам да дръпне 3 чашки от домашарката и след това може и портал направо да отвори към 2048 година, бели, зелени човечета ще му явяват. Слаба ракия е
5
4
 
37
 
! Отговори
123 преди 6 години
До Ха хаАми няма да е инсценировка, тъй като си има извънземни просто скоро полето, което блокира мозъците на повечето хора да ги виждат, ще се разпадне.
4
7
 
39
 
! Отговори
Ха ха преди 6 години
Че то отдавна не е никаква новина това. Масончетата искат да инсценират "нашествие " на извънземни на земята, като план "Б" за налагане на Новия световен ред. Сдейното участие на НАСА и Холивуд. Нарича се проект "Син лъч" (виж гоглето). Акоси спомняте преди два - три месеца единот шефовете на НАСА го изведоха от пресконфернция и го уволниха заради същите твърдения като този пиян завалия. А папата отдавна намеква за "скорошна" среща с извънземни! Така че...
3
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще видят те следващата година кой кого.
2
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са истoрии за да ни свикнат със присъствието на трети вид. ЦЕРН установиха връзка и НАСА дори пуснаха обява наскоро ,че набират отряд за борба с извънземни туй е гответе се за близки срещи от нов вид. Церн е портал към друго изерение.
1
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоест затворили са го просто така ?!?!? Егати псиохпатите!Сега става ясно защо ги отстрелват така яросно сащ-ските ченгенета.