Какви са Скорпионите в любовта?

Вижте характеристиката на зодиакалния знак
Обновена: 10 окт 2017 06:25 | 9 окт 2017 22:19, Eкип на Teenproblem
15
Какви са Скорпионите в любовта?
Снимка: Instagram

Не влагайте излишни усилия в опити да разберете скорпиона. Скорпионите са много привлекателни с цялата тази мистериозност, но помнете – тя ще остане част от него завинаги.

Дори да имат моменти на откровение, скорпионите няма да се разкрият напълно пред никого. Говори се, че били трудни за обичане. Сега може да се запознаете с някои основни черти на характера им, защото те ще опитат да ги скрият от вас - доколкото могат, разбира се.
 
Скорпионите са много секси. Не се мъчете да устоите, не можете. Трудно е да си обясните защо, но този знак ви привлича без видимо да се старае.
 
Скорпионът винаги доминира и държи нещата под контрол. Дори вашият партньор от този знак да е жена, знайте, че тя „носи панталоните”. Не се настанявайте прекалено удобно – тя ще ви покаже мястото така или иначе.
 
Скорпионите винаги печелят. Те имат способността да не се пречупват пред нищо, дори да дадат една битка, помнете – победата ще бъде тяхна. Силата им ще ви впечатли.

Останалата част от характеристиката на зодия Скорпион в любовта можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
Кратък наръчник преди 6 години
Скорпионите са скъндзи, егоисти и психопати. И ако все пак се захванете с някой от тях, носете със себе си винаги червено килимче. Особата им го изисква.
8
1
 
2
 
! Отговори
Дева преди 6 години
Някои четат зодиите за да оправдават недостатъците си.Това трябва да им се посочи ясно, за да не ни разиграват.Просто трябва вежливо, но твърдо да им се обясни че това са черти на характера с които очакваме от тях да се борят.
7
8
 
6
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Отблъскваща зодия! Познавам мъже и жени- обсебващи, натрапчиви, досадни. Няма човечност, състрадание, няма разбиране, споделиш ли нещо с тях, на по- късен етап ще използват споделеното като компромат срещу теб. Правиш ли компромиси спрямо Скорпиона, не очаквай признателност за това, че си бил толерантен- той ще ти отмъсти за добрината и търпението. Склонни са на жестокост и прояви на агресия- словесна, невербална, физическа. В главите им винаги се въртят някакви конспирации, съмнения, подозрения
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зодия скорпион съм много от написаното е вярно. Всичко се дължи на това че не сме агресивни влизаме в нещата съвсем спокойно. Жените немогат да устоят на скорпиона поради това че той се отнася доста хладно и е недостижим а това ги озверява. Когато си натрапчив това отблъсква а скорпиона е точно противоположен на това. Действа хладнокръвно. Но когата се влюби това е за цял живот. Може да има десетки жени но в сърцето му остава само една която няма да забрави цял живот.
5
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като воден знак не бива да се збравя и че са манипулативни, та така че не всяка битка печелят със сила.
4
0
 
10
 
! Отговори
Св преди 6 години
- Ха, имаш нова татуировка - *** с копие, какво символизира?- Това е скорпион ...
3
0
 
1
 
! Отговори
не сме зодии преди 6 години
не сме зодии
2
0
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
изневеряват им не съм скорпион
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимна 2че ти си отдолу