Умни, разкрепостени... Какво е да обичаш Водолей?

Това са хора, с които не може да ви бъде скучно!
13 окт 2017 20:45, Eкип на Teenproblem
0
Умни, разкрепостени... Какво е да обичаш Водолей?
Снимка: Instagram

Водолеите са уникални, нестандартни, странни, много чаровни, интелигентни и революционери! Това са хора, с които не може да ви бъде скучно – те винаги имат нови идеи, които с удоволствие ще реализират заедно с вас. Ето няколко типични черти на техния характер:
 
1. Водолеите са невероятно умни. Те мислят по-нестандартно от другите и винаги предвиждат нещата, изследвайки всички възможни варианти на една ситуация. Не ги задоволява да знаят нещо на повърхностно ниво, водолеите са гладни да разберат проблемите в дълбочина, всички „как“ и „защо“ трябва да бъдат напълно изяснени. Те ще се впечатлят от партньор, който може да ги разбира и не се изказва неподготвен. Глупостта в хората побърква водолеите.
 
2. Водолеите са сексуално разкрепостени. Те са много любопитни, широко скроени и отворени към необикновеното. Това ги прави много приятна компания в леглото (или на задната седалка, някъде навън или където и да е). Те искат да опитат всичко, но не биха се оставили да бъдат командвани, изборът трябва да бъде техен. Харесват силните усещания и емоции.

Останалата част от любовната характеристика на Водолей можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари