Топ 5 на зодиите, които живеят за риска

Знаци, които не могат без тръпка. Вижте ги!
Обновена: 17 окт 2017 16:42 | 17 окт 2017 15:39, Eкип на Teenproblem
2
Топ 5 на зодиите, които живеят за риска
Снимка: Instagram

На всеки се налага да поема рискове, но не всеки го прави с удоволствие, вдъхновявайки се от опасността. Има малки рискове, като това да скочиш в метрото докато вратите се затварят или големи – да се преместиш на ново място, зарязвайки всичко, разчитайки само на себе си.

Някои от нас премислят добре всичко, предприемайки рисковано начинание, но други обичат адреналина на новото и харесват да са на ръба. Тези, които предпочитат да се впускат през глава в новите си идеи, могат да изложат близките си на риск. Но макар безразсъдно смелите да са смятани за по-интелигентни, те често създават неприятности и притеснения.

Ето кои зодиакални знаци са такива лудетини:

Близнаци

Близнаците са много непостоянни в своите решения. Те могат да зарежат всичко и най-щастливо да поемат към новата си, необмислена идея. Но Близнаците са гъвкави и лесно се нагаждат към промените, които новото води със себе си. Рискът е в кръвта им, но те не са чак толкова непредвидими – просто очаквайте неочакваното.

Лъв

Лъвовете понякога обичат да правят супер драматични промени в живота си. Те са родени лидери и не се страхуват от предизвикателствата и неутъпканите пътища. Те са тези, които ще направят първата крачка, следвани от тълпата. Лъвовете имат опасни хобита, те обичат да се доказват като безстрашни и всемогъщи крале.

Останалите зодии, които живеят на ръба - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така си е. Това са рисковите зодии. Като към тях влиза и Овена може би.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната доза пълни глупости...