3 неща, които за мъжете са изневяра

Вижте какво може да разбие сърцето на един мъж
Обновена: 19 окт 2017 22:10 | 19 окт 2017 22:00, Eкип на Teenproblem
7
3 неща, които за мъжете са изневяра
Снимка: Instagram

Не мислете, че изневярата е само секс – не всичко е черно и бяло. Има много начини да предадете доверието на любимия човек, създавайки несигурност и опасения. Ето и някои от тях:
 
1. Тайните

Всичко онова, което криете от партньора си може да бъде прието като изневяра. Понякога, в опит да скриете нещо неудобно може да създадете съмнения у вашия любим и по този начин да се получи напрежение между двамата. А когато криете, че се виждате с някой от своя партньор, като си мислите, че щом няма секс не е изневяра – грешите, това е то – вие предавате неговото доверие.

Останалите неща, които мъжете възприемат като изневяра - четете в TeenProblem.net


7
Още по темата: мъже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Тошко преди 1 година
А мастурбацията при жените какво е?
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До емоционална връзка

Всички семейни дами, с които съм имал не само емоционална връзка са се оправдавали в къщи със стари приятелства от детинство, не съм чувал да казват с колеги съм или с нова приятелка нито веднаж. Така, че човек винаги си има едно наум.

Затова са ценни тези дългогодишни "приятелства", незаменими са като алиби.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо само мъжете да го считат за изневяра? А ако обърнем палачинката, мъжът си има тайни, има емоционална връзка с друга жена и нарушава уговорките.

Какво мислят жените в такъв случай, че е проява на любовта към тях или веднага ще му извадят душицата и изсмучат мозъка със сламка.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Емоционалната връзка

И на един приятел гаджето така разправяше на мъжа си, че отива на среща с най-добрия си приятел, а ходеше да се клатят тайно.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"TeenProblem" ... Какви жеин, какви 5 лева ...
1
9
 
12
 
! Отговори
Емоционалната връзка преди 1 година
с друг мъж - наистина е трудно да им обясниш, че имаш приятелчета още от началните класове и другарчета от детските игри в квартала. Някои от тях ти остават приятели за цял живот и никога дори намек за интимни отношения не е имало.
Новото гадже винаги гледа с подозрение на такива приятелства. Важно е, когато решиш да се омъжиш, да успееш да убедиш бъдещия си съпруг защо тези млади мъже са незаменими за теб и че не са му конкуренти.Дългогодишното приятелство е нещо много ценно и трябва да се пази