5 причини зодия Водолей да са най-големите чаровници

Кои са те и какво прави зодията толкова специална?
20 окт 2017 21:53, Eкип на Teenproblem
10
5 причини зодия Водолей да са най-големите чаровници
Снимка: Instagram

Двама в едно тяло – това са те, но в това е чарът им. Трудни за разбиране или сладки и чаровни, какви са Близнаците? Ето няколко факта, че те са едновременно лош избор и невероятно приключение. Добре дошли в света на противоречията...
 
1. Близнаците са спонтанни

Те винаги са готови за нови предизвикателства, нови маршрути и нови идеи. Омръзнало ви е да ходите в един и същ ресторант – с тях винаги може да отидете където и да е. Искате да правите любов на нестандартно място – Близнакът е вашият човек. С тях никога не е скучно, но и никога не е сигурно.
 
2. Много са социални

Близнците са всичко друго, но не и единаци. Обичат да си седят вкъщи понякога, но определено трябва постоянно да имат компания. Имат невероятно много познати и приятели и трудно можете да ги хванете насаме.
 
3. Обичат да флиртуват

Близнаците са лоялни, но дали обичат да се заглеждат... Ооо, да! Те умират да са център на внимание и обичат комплиментите – така се чувстват секси и желани, но няма да изневерят – стига им да знаят, че са забелязвани.

Останалите причини защо от зодия Близнаци са толкова специални - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Водолея казва обичам вода да подливам и да въртя мръсни номера,да лъжа мамя и интриги да правя. Някои жени като ме видят на снимка винаги ми бият по няколко здрави тупаника винаги има за какво.Много съм мазен иначе но съм прекомерно долен и безгранично двуличен
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Водолея си казва обичам вода да подливам на хората.Да правя мръсни номера да лъжа и мамя, да тероризирам жени деца и цели семейства. И да ползвам чуждите жени за лични нужди и собствена угода.Обичам коварството интригите и да гледам в чуждата паница,кисия,двор и юрган.Общо взето нищо хубаво в мен,толкова съм смотан че плюмката на мен не искат си изхвърлят.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз мога да ви дам 5 причини защо зодиите, хороскопите и астрологията като цяло са пълна глупост не трябва да се взимат сериозно.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какви са тия *** бе? Един илюстратор ли не можахте да намерите?
3
0
 
0
 
! Отговори
ч преди 6 години
До АнонименЩе може ли превод за този коментар тука, много ми е интересно какво се казва. Мерси
2
0
 
16
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
Уникало... демек се раздвоявам като водолей и ставам близнак. А близнаците поотделно са водолеи, аз това разбрах.
1
0
 
23
 
! Отговори
Arrows преди 6 години
Заглавието е колко са чаровни Водолеите... а вътре за Близнаци. То бива, бива ама чак толкова разсеяност не бива! (lach)