Всяка зодия със слабости. Ето и най-големите им (I част)

Астрологията може да ви каже и как да ги преодолеете
Обновена: 21 окт 2017 20:34 | 21 окт 2017 20:34,
27
Всяка зодия със слабости. Ето и най-големите им (I част)
Снимка: Reuters

Никой не обича да признава своите слабости, защото повечето от нас ги приемат като признак за провал. Няма обаче човек без поне една слабост, която да му пречи в някаква степен.

Любопитното е, че определени слаби черти се наблюдават сред някои хора, а това, което ги обединява, е зодиакалният знак.

Точно така – астрологията може да даде насоки и в това отношение. Освен това звездите могат да ви кажат и точно какво да направите, за да ги преодолеете.

Кои са слабостите ни според зодията?

Овен

Най-голямата слабост на представителите на тази зодия е склонността им да се товарят повече, отколкото могат да поемат. Те казват „да“ на всички проекти и задачи, които им се връчват, независимо колко натоварени са в този момент.

Цялата тази работа в крайна сметка ги напряга до краен предел, особено ако не могат да спазят сроковете.
За да преодолеят тази слабост, те трябва да се научат да казват „не“, да намалят темпото и да не поемат много проекти наведнъж.

Телец

Телците имат състезателен дух, винаги искат да са на първо място във всичко и също така са ревниви. Те виждат в другите хора конкуренция – по отношение на половинката или приятелите им.
За да преодолеят тази слабост, родените под този знак трябва да си напомнят, че правят достатъчно и че другите хора невинаги са заплаха. Само защото някой друг е успешен, не означава, че те не са.

Близнаци

Слабостта на Близнаците е, че отлагат твърде много. Те знаят, че имат работа, но буквално ще направят всичко, за да я избегнат. Ще почистят стаята си, ще гледат телевизия, ще излязат с приятели, вместо да приоритизират отговорностите си.

За да работят върху тази слабост, Близнаците трябва да организират своето време по-ефективно. Ако големите ангажименти им вредят, те трябва да ги разбият на по-малки и да се фокусират върху тях.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък вярвам, че Зевс е изтъкал нишката на живота ми много отдавна. Хайде сега доказвайте, че не е така. Така като гледам всеки вярва в някакви простотии дори в 21 век.
14
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Maймyно, 24 беше към теб, и към всички светящи хора. Лека.
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, и мойте съчувствия за преживяното.... Прегръщам те (безполово), с обич като към човешка искрица.
12
0
 
0
 
! Отговори
Бубето преди 6 години
Мамунчо, будуваш ли още... Съжалявам за загубата ти. Времето не лекува.
11
7
 
2
 
! Отговори
не сме зодии преди 6 години
не сме зодии
10
6
 
4
 
! Отговори
глупости преди 6 години
каква половинка какви приятели поредната лъжа за деня
9
7
 
2
 
! Отговори
Все знае преди 6 години
не Го познавате сори
8
9
 
0
 
! Отговори
не е зодия преди 6 години
с моята половинка нямаме проблеми винаги до мене и винаги за мене имаме си пълно доверие обичаме се и съработваме заедно успеха е гарантиран винаги не го познавате
7
9
 
0
 
! Отговори
не познахте преди 6 години
нямам тези слабости сори
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откъде да знам, Мамунчо? Не си ли се затова писал Май Муната? Както и да е. Нещо не си в настроение. Желая ти спокойна нощ.
5
0
 
1
 
! Отговори
телец преди 6 години
то точно това е злопаметността - винаги да помниш как са те прецакали. един приятел водолей винаги ми го натякваше товаСпоред мен най-големият проблем на телеца е упоритостта. Иска ли нещо не го пуска,може да са минали години,но той продължава да си прави тънки сметки как да притежава това, което иска
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Телето не е злопаметно, но помни ако му направят мръсно. Добре помни, и чака сгодния момент. Той неминуемо идва. И сега е интересното, след като без да знаете сте в ръцете му, телето често великодушно решава да ви остави да живеете. Един вид от него да мине. Не че винаги така става, но е сравнително често. Така телето се чувства силно в собствените си очи. Телето прелива от самоуважение! Бе не са случайни :)
3
1
 
10
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
До 2К'во Teлe познавам, ако знаеш!Само го ядосай сериозно, и бъди "късметлия" да те забрави.
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Телците не е така. Основният ни недостатък е ,че не сме злопаметни,жестоки безскрупулни и отмъстителни.Тези основни ни недостатъци ни пречат да успяваме превъзхождайки останалата конкуренция многократно. В този свят колкото по-гаден човек си толкова по-далеч стигаш и обратното мекушавите и добрите цял живот са на дъното и в калта.Просто така се случват нещата в България.
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак ли бе аман...