Панда в зоопарк с лош навик – ходи назад от стрес

Лекуват Мън Мън с романтика и секс, представят я на Цзяо Цин
22 окт 2017 20:58,
9
Панда в зоопарк с лош навик – ходи назад от стрес
Снимка: Reuters, архив

Ръководството на германски зоопарк се е заело със задачата да излекува лош навик на женска панда, причинен от стрес, предаде Ройтерс.

Заради стреса пандата Мън Мън, която е на четири години и е обитателка на Берлинския зоопарк, ходи назад.

Директорът на зоологическата градина Андреас Книрим разказва, че пандата е в пубертета и че навикът й да ходи назад е неин своеобразен протест срещу нещата, които тя не харесва, като например храната или гледачите си. Ето защо управата на зоопарка е решила да излекува Мън Мън чрез целебното средство на романтичната връзка и секса. Мън Мън ще бъде представена на мъжката панда Цзяо Цин. Тя е с четири години по-голяма от Мън Мън. Гледачите на двете панди се надяват, че чрез сексуалната връзка между двете животни Мън Мън ще бъде излекувана от вредния си навик да ходи назад.

Двете панди са любимци на посетителите на Берлинския зоопарк. Китай ги отдаде под наем на Германия в рамките на "китайската дипломация на пандите". Двете животни пристигнаха от Китай в Германия със самолет по-рано тази година. През май те бяха посетени от германския канцлер Ангела Меркел и от китайския президент Си Цзинпин.

Китайските панди, които живеят в плен, са държани отделно, с изключение на периода за размножаване, който се пада между февруари и май, припомня Ройтерс. Именно тогава Мън Мън ще бъде запозната с Цзяо Цин. Директорът на зоопарка се надява, че тогава тя ще съсредоточи цялата си енергия върху задачата да съблазни партньора си, вместо да се бунтува и да ходи назад. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: стреспанда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно! И ние вървим назад, защото сме стресирани! Рядка поведнческа реакция!
6
2
 
44
 
! Отговори
Бубето преди 6 години
Ахахахаха, ще да й хареса романтиката, ако е зодия рак.
5
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От както Бойко Борисов беше на посещение в Германия приятелката му Меркел решила да се похвали и тя с нещо и се отбили до този зоопарк а пандата като го видяла тия две плашила тип маймуни на два крака се стресирала и от тогава не могат да я успокоят горката
4
1
 
42
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Колко пари се изхарчени за да се спасят пандите от изчезване, колко ли правителства, хора и организации, неспирно работят за същото, а на Мън-Мън я боли главата...
3
1
 
51
 
! Отговори
Стресовников преди 6 години
В последно време от стрес започнах да ходя настрани.Жена ми(Мрън-Мрън) ме ядосва-ходя наляво. След професионални проблеми(с шефа Далавер Дрън) ходя надясно. Започнах да паркирам на чорчек. Бях полуценен кадър (показваха ме като най-дълго издържал егото на шефа). Загрижиха се за имиджа на зоопарка(пардон фирмата). Решиха да ме излекуват с целебното средство на романтиката и секса.Бяха забравили, че съм зает с работа 7/24 и допълнителното лумбуросване ще ме убие.Умрях с лаптоп и цица в ръка!
2
2
 
44
 
! Отговори
Коньо преди 6 години
Добре са го измислили, мъжката панда с напън отзад ще накара женската да ходи напред. Германците са умни.
1
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
китайска му работа