Какво е да обичаш зодия Везни? Вижте!

Като цяло те са хармонични, учтиви и уравновесени хора
26 окт 2017 09:57, Eкип на Teenproblem
12
Какво е да обичаш зодия Везни? Вижте!
Снимка: Instagram

Разбира се, има представители на всеки зодиакален знак, които не могат да послужат за представителна извадка. Но сега няма да говорим за тях, а за онези, които носят някои основни черти на знака и гордо могат да се нарекат Везни.
 
Като цяло те са хармонични, учтиви и уравновесени хора. Но под повърхността може да намерите малко повече – може би не чак толкова слънчево и прекрасно. И помнете – ако ви се е случило да се влюбите във Везни, бихте искали да ги задържите завинаги.
 
1. Везните са малко странни

 
Дали заради странните животински звучи, които може да бъдат доловени около тях или желанието им да се оприличават на котки. Вероятно те са създателите на странните танцови движения в кухнята, но каквито и да са техните странности ще трябва да свикнете с тях.
 
2. Трудно взимат решения
 
Няма значение дали става въпрос за смяна на професията или избор в менюто за обяд, за тях всеки избор е изключително важен и е въпрос на живот и смърт. Дори все пак да се стигне до някакво решение, винаги има вероятност да съжалят за него и да го променят в последния момент.

Останалата част от характеристиката на зодия Везни можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
1
 
! Отговори
добри лидери преди 6 години
талантливи успешни жизнерадостни пълни с енергия и живот силни и смели да водят с усет към новаторство напредък и добри ползи за всички комуникативни и се добре се чувства всеки около тях приятни спокойни ведри находчиви млади на всяка възраст добре
9
4
 
2
 
! Отговори
харесвани преди 6 години
винаги изглеждат добре тежат си на мястото авторитетни успешни интелигентни креативни умни винаги интересни владеят се добре и винаги постигат целите си дисциплинирани спретнати не скучаеш с такива хора забележителни хубави усмихнати прекрасни обичани
8
5
 
2
 
! Отговори
Познавам единСвестен преди 6 години
мъж Везни - почтен, възпитан, стабилен. Не е в младежка възраст.Двама от колегите -и двамата синчета на професори, са от тази зодия.Егоистчета, разглезени, не поемат никаква отговорност, лигльовци над 30 г., страхливи пред висшестоящи. Имаха кратки връзки с някои момичета и във всеки един от тези случаи прекъсваха тези връзки по начини, обидни за момичетата - като безотговорни ***, убедени, че нараненото момиче няма да предприеме нищо като ответен удар, поради респект спрямо съответния татко
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цъ
6
6
 
4
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Честно казано, не вярвам в зодии, но всичко това което написано е вярно и се отнася и за мен.Номер 5: Така е, и това е вярно. С други думи, ако трябва да си правя самокритика и да си намирам кусури, съгласен съм и с това. Мога да скъсам нервите на всеки с моята нерешителност. Има само една малка подробност за мен. Когато все пак взема някакво решение (например, преди много време мислех повече от година какъв точно часовник да си купя), то е окончателно и никога не съжалявам че съм го взел!
5
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много дипломатични, приятни, интелигентни, добре възпитани хора, на всичкото отгоре повечето са и красавци. Единственият им недостатък е, че могат да ти скъсат нервите с тяхната нерешителност.
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Везните никой не ни обича истински - прекалено добри,отстъпчиви,дипломатични ,винаги готови да помогнат на всеки , Е, в живота е така - гадните,капризните,лошите и глупавите ги обичат ,добрите не.
3
2
 
12
 
! Отговори
Истински преди 6 години
Нищо е да обичаш везни! Всичко е да обичаш човек! :)
2
5
 
10
 
! Отговори
koko преди 6 години
защо пишете за Везни, като вече почна следващата зодия?
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво е да вярваш във фантазии? За останалта част от темата посетете психиатър или курс по астрономия и астрофизика.