Зодиите, които умеят най-много да се наслаждават на живота

Би било добре, ако живеем без съжаления и притеснения, нали?
26 окт 2017 22:47, Анна Дантева
13
Зодиите, които умеят най-много да се наслаждават на живота
Снимка: архив, Reuters

Ако бихте могли да изживеете целия си живот, като се безпокоите за последствията от всяко свое действие или като се радвате на момента, без притеснения, какво бихте избрали?

Вероятно някои от най-щастливите ви спомени са от моменти, когато не ви е било грижа за нищо друго, освен да се радвате на живота, на хората и това, което правите.

Би било добре, ако живеем живота си, без съжаления и притеснения, нали? Е, представителите на някои зодиакални знаци го умеят. Ето и кои са тези, които влизат в топ 3 на тази класация.

Стрелец

Родените под този знак знаят че колкото по-малко мислят за решение и колкото по-често казват „да“ на нещата, толкова повече незабравими спомени ще имат – и това се отнася за почти всичко.

Стрелците са от хората, които си правят грозна татуировка и я обичат повече от всичките си професионално направени или получават насинено око и го публикуват в социалните медии.

Не всичко, което правят в живота си, трябва да бъде възпитано и според общоприетите норми. За тях е важно да се забавляват и ако нещо се обърка, го приемат като по-добър завършек на историята.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg
 


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
0
 
! Отговори
6 до 11 преди 1 година
Водолей е. Но в материала се говори за "забавно, даже глупаво" , "не ви и било грижа за нищо друго" ... В планината глупостта се заплаща със смърт, изисква се ГРИЖА за всеки детайл, няма място за импулсивност, човек се подготвя години наред.
Ако нямате сетива и познания да го оцените, жалко за Вас.
Съвършенството винаги изглежда естествено. Питайте балерина как се танцува Жизел.
11
3
 
0
 
! Отговори
до 6 преди 1 година
Ами че той Боян Петров е Водолей. Наслаждава му се, разбира се - така или иначе.
10
1
 
3
 
! Отговори
НЕ! преди 1 година
Не би било добре!
Ако живеем без съжаления и притеснения, сме лишени от основни личностни човешки качества. Имаме психическо увреждане 100%.
9
0
 
3
 
! Отговори
Момиче преди 1 година
До Гошу

Нищо нередно няма в това и момичето /жената/ да плати сметката, ако двамата са вече много близки и тя знае, че той в момента е притеснен финансово.
Въпросът е да не е попаднала на използвач, за какъвто пише по-долу №3.
Ако все още не са близки и излизат за първи път, редно е тя да предложи да си поделят сметката, освен ако той изрично не е казал, че той я кани на обяд, вечеря, на кафе и т.н. Дали той ще приеме и тя да участва в плащането, е друг въпрос.
8
1
 
4
 
! Отговори
Истински преди 1 година
окултна наука, за съжаление мами хората! и дявола има сила, но да измами и подведе..

И ще познаете истината и истината ще ви направи свободни..
7
6
 
3
 
! Отговори
Гошу преди 1 година
До 3

Аз пък не мога да разбера що за мъж си, за да оставиш жена да ти плати сметката?
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който е съставял текста, има твърде едностранчиво разбиране за наслажденията в живота. Мислите ли, че алпинистът Боян Петров не се наслаждава на живота? Например.
5
0
 
11
 
! Отговори
Пепо преди 1 година
Хахаха-и сега,който не е от тези зодии,какво-снобар ли е, егоист, захлупен, не е социален тип, или какво? Всяка личност, независимо коя зодия е,си има своя чар, и ако аз, или някой друг, не може да я "види", то третия я разбира и за него това е най-божествения човек на света!!!
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брей, пак големи разбирачи в коментарите. Срещнали един-двама от определена зодия и решили, че всички останали са като тях. Хора всякакви, дори и от една и съща зодия да са. Голяма част от поведението на всеки е породено от житейските уроци, възпитанието и ситуациите, в които са изпадали, а това за всеки е индивидуално.
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жената стрелец може и да ти плати сметката без да иска нещо от теб взамяна.
Но мъж стрелец ще ти дадеш да разбереш че безплатен обяд няма.Не му от душата и сърцето за теб. Ще ти ги вземе и все едно ти си го водила и си му плащала сметките.Той те е използвал и за секс и за пари.Не е любов това.
2
7
 
9
 
! Отговори
Стрелците преди 1 година
Стрелците са ларж, когато могат да си го позволят. Стрелецът си позволява някои луксове, когато има пари, купува си хубави дрехи, вкуснотии и необходими неща за вкъщи, които подбира с вкус и усет. Споделя с приятели възможностите си да почерпи, организират съвместно пътуване с гаджето, което лично той финансира.
Когато няма пари, няма нищо против да го черпят и е виртуоз да си намери такива приятели, които са ларж като него, когато е с пълен джоб!
1
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Водолеят обича да се наслаждава на живота, когато някой друг плаща.
Има изключения, но те са малко.