Кошмарите - как отразяват стреса от реалността

Вижте какво означават едни от най-срещаните сънища
30 окт 2017 22:16,
5
Кошмарите - как отразяват стреса от реалността
Снимка: pexels.com

Сънищата все още са област с много въпросителни. Някои сутрини се будим, без да имаме какъвто и да е спомен да сме сънували. Друг път обаче събуждането е съпроводено със студена пот и тревога, докато се опитваме да разгадаем значението на кошмара от предната нощ.

Хубавите сънища често забравяме, докато лошите оставят неприятно усещане, което може да продължи дълго.
Според някои специалисти сънищата обикновено се основават на два фактора – това, което ни ужасява, и онова, което ни очарова. Сънуването се смята за начин на ума да се справи с емоционалните и физически предизвикателства, които срещаме в живота си.

Какво означават някои от най-често срещаните кошмари по отношение на емоционалното ни състояние?

Загуба на зъби

Това е един от най-често срещаните сънища, провокирани от стреса. Оказва се, че ролята на зъбите не е единствено да сдъвкват храната. Според някои те символизират властта.
Ако сънувате загуба на зъби или гледате зъбите ви да падат, това означава, че вероятно се сблъсквате с труден проблем в живота, с който не можете да се справите.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: кошмарстрессън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората имат и невидими връзки с други хора, живеещи далеч, с които може и да не поддържат ( редовен) контакт. А също да са свързани с роднини. Кошмарите могат да показват състоянието на свързания с нас човек или да ни подготвят за големи нещастия с него.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големият кошмар е да живееш в тиквената епоха на Великия доцент на шланга! Прочел "Винету".
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Бойко го гонят суджуци на сън!
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не пожелавам на никого да има кошмари като моите преди 10 години. В продължение на 2-3 месеца всяка вечер сънувах кошмари от които се събуждах потен крещейки на глас. Няма такова ужасно чувство. Не бяха продиктувано от нищо. Живеех си спокойно...просто си сънувах ужасяващи неща. Щях да ходя на лекар, но за изведнъж престанаха тия сънища.