Стрелец: Какви са в любовта?

Каква е зодията в личен план и какво да очакваме?
30 окт 2017 11:52, Eкип на Teenproblem
8
Стрелец: Какви са в любовта?
Снимка: Instagram

Според астрологията, Стрелците са обвинени в най-привлекателния знак, без право на обжалване. Те са смъртоносни, огнени и ги управлява най-голямата планета от Слънчевата система – Юпитер. Това означава - емоции, много изненади и силна страст. Ето какво още можете да научите за тях:
 
1. Стрелците са много непоследователни и променливи
 
Каквото и да планират, никога не се доверявайте напълно на решенията им, защото те могат да се променят във всеки един момент. Може да ви кажат, че искат утре да отидете на разходка сред природата, но да се събудят с идеята, че всъщност ще ходите на урок по тенис. Стрелците имат много настроения, които често се сменят без видима причина (или без никаква причина). В тях се крият много личности и никога не можете да сте сигурни коя от тях ще се покаже. Сега са тихи, смирени и срамежливи, но по-късно може да се превърнат в най-силната и смела личност, което сте виждали.
 
2. Стрелците обичат да се шегуват
 
Харесва им да се закачат с другите и да ги дразнят с острите си коментари. Но не винаги биха търпели майтап със самите тях. Внимавайте – добре е да бъдете изключително добронамерени и внимателни, защото иначе ще усетите огнения им нрав.

Останалата част от любовната характеристика на зодия Стрелец в любовта - вижте в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
лъжетрепачи
4
0
 
7
 
! Отговори
алфа кентавър преди 6 години
До ...тихо ,че ще опъна лъка и ... ще ти пробия дупки за обеци на ушите
3
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете - стрелци са много готини. Те са красиви, умни,забавни и за съжаление големи женкари. Жените-стрелци обаче са друга история. Те се мислят за умни, за единствени и неповторими и ако не си на тяхното мнение бедната ти е фантазията. Освен това са злобни, отмъстителни и големи комплексари.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Авторката е написала,че представител на зодия Стрелец ,страда от тежка параноидна шизофрения. Става различен,промяна в настроението. Има си огнище на заболяване.Депресия изразена в честа смяна в настроението- радост,щастие,дълбока апатия,тъга,съжаление.
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има нещо вярно в дадената характеристика.