3 начина да НЕ звъннем на бившия. Кои са те?

Дори мислите рядко за него. Но идва моментът...
2 ное 2017 22:40, Eкип на Teenproblem
6
3 начина да НЕ звъннем на бившия. Кои са те?
Снимка: Instagram

Минали са дни, седмици или дори месеци откакто сте разделени. Вие сте добре, знаете, че всичко се случва с причина и ще бъдете по-добре с някой друг в един момент. Дори мислите рядко за него. Но идва моментът. Изведнъж решавате да му се обадите, появява се ужасно силно желание да го чуете сякаш сте на строга диета и искате бисквитка с шоколад. Ето няколко съвета, които ще ви послужат в спешни случаи:
 
1. Какъв е смисълът

 
Не бързайте и се запитайте защо искате да го направите. Отговор като „Просто искам да му кажа...“ звучи сякаш искате да научите нещо. Дали му липсвате? Дали има друга? Дали ще се навие за секс?
 
А какво ще стане когато научите лошите новини – той не мисли за вас, излиза с друга или изобщо не ви вдигне телефона и никога не ви потърси? Няма ли егото ви да пострада? Оставете миналото в миналото и гледайте напред, обаждайки се на бившия със сигурност няма да намерите спокойствие.

Останалите начини можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: бивш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
ггг преди 6 години
До Хич не ти трябваНе е задължително човешките истории на хората да се повтарят със твоя такава, сещаш се, нали ? ;)
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В един жесток свят се учим да сме безчувствени роботи, за да оцелеем
4
2
 
10
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Звънят като закъсат за кинти звънят та се късат
3
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива *** статии жените се побърках. Първо прецакват нещатата, защото все са объркани или нещо си , а после и да НЕ правят нищо . Добра идея им давате. Те за това вечв масово самотни майки останаха. Защото много его да имали . Жената е жена трябва да прави всипко , за да се задържа връзката.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"3 начина да НЕ звъннем на бившия. Кои са те?"===Единственият успешен начин - не му звъните!"Статия", изсмукана от пръстите.
1
5
 
14
 
! Отговори
Хич не ти трябва преди 6 години
да му звъниш. Излишно се натоварваш, независимо от това как ще протече разговорът.Не си въобразявай, че ще залепиш счупеното. Щом той не те е потърсил, значи за него връзката ви е ликвидирана. Дори да ти предложи среща и да се стигне до интимност, това ще е само инцидентно използвачество от негова страна. Просто в момента е нямал друга жена на разположение, но няма да се върне при теб като гадже или съпруг.Такива срещи и разговори ангажират вниманието ти и ти пречатда търсиш друг, по-подходящ