Гришовица се обяви за различна, била искрена

Никол Шерцингер с интервю за живота и себе си
7 ное 2017 16:20, Eкип на Teenproblem
27
Гришовица се обяви за различна, била искрена
Снимка: Instagram

Никол Шерцингер смята, че нейната неподправеност и искреност я прави различна от повечето звезди.

39-годишната певица, която беше част от групата The Pussycat Dolls, вярва, че ключът към успеха е да бъдещ верен на себе си и честен.

В интервю, брюнетката каза: "Определено започнах да приемам нещата много по-спокойно. Научих, че е важно да бъдеш истински, защото това е което те отличава от всички останали".

Изпълнителката на "Right There" намекна, че има много "тайни проекти", които чакат реда си.

Никол не бързала с издаването на нови песни, защото много държала да идват от "истинско и честно място".

Тя обяснява: "Това е една от причините да ми е нужно толкова много време за издаването на нова музика. Трябва да идва от истинско място, защото индустрията е така пренаситена в момента".

"Като актриса е много важно да можеш да погледнеш нещата отгоре и да знаеш как всичко е било заснето".

Останалата част от интервюто на Никол Шерцингер можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Никол Шерцингерзвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 19ЗАШЕМЕТЯВАЩИ ГЛАСОВЕ НА ЖЕНИ ИМА ВЪВ ВСЯКО ЕДНО УЧИЛИЩЕ, С ОБРАБОТКА НА ГЛАСА, С ТРУД И СЕ ПОСТИГА, НО ... ЛЕСНО ЛИ Е ДА СЕ ПРОБИЕ !КАК МОЖЕШ ДА ПОСТАВЯШ МАДОНА ИЛИ ШЕР НА РАВНИЩЕТО НА ТАЗИ ... ***, С ДОБЪР ГЛАС ?НАЯСНО ЛИ СИ С ФАКТА, ЧЕ МАДОНА БЕШЕ АВАНГАРД НА ЕДНА ЦЯЛА ЕПОХА, ЗАЕДНО С МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН, ЛЕКА МУ ПРЪСТ!САМАТА ТИ ПОКАЗВАШ КОЛКО СИ НЕВЕЖА И ЗЛОБАРКА, ЗАВИЖДАЩА НА ХОРА, КОИТО ЗНАЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ И КАЗВАТ ИСТИНАТА!ПОСЪВЕТВАЙ СЕ С НЯКОЙ СПЕЦИАЛИСТ ОТ СОФИЯ!
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКОЛКО ЖЕНИ ИМАТ ТАЛАНТ ВИРТУОЗЕН ГЛАС, НО НЕ МОГАТ ДА ПРОБИЯТ ?ИЗВЕСТЕН ЛИ ТИ Е ТОЗИ ФАКТ, ДА НЕ БИ ДА Е САМО ТЯ ?ТИ СИ ЗЛОБАРКАТА ПРЕД ФАКТИТЕ!ГРИШО НЯМА НУЖДА ОТ ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ, ЧЕ ДА СТАВА ИЗВЕСТЕН, ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕЯ!МОЖЕШ ЛИ ДА СРАВНИШ ВЪНШНОСТТА НА ГРИШО С ТАЗИ НА ХАМИЛТЪН?НА НЕЯ И Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ ГРИШО МОЖЕ ДА ИМА И ПО-ДОБРА ОТ НЕЯ, ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕЯ ! ИЛИ ?!?! И ... ЗА ТОВА ГО ДЪРЖИ, ИНАЧЕ ДА БЕШЕ ГО РАЗКАРАЛА ДО СЕГА...ГРИШО, ЗАСЛУЖАВАШ НЕЩО ПО-ДОБРО !
18
3
 
0
 
! Отговори
Дришо преди 6 години
Няма да имало омаливажите името и таланта на Никол Шерцингер, като пишете селянизми по форумите. Не знам кой е Хамилтън и не смятам да разбирам. Никол Шерцингер ми е една от любимите певици наред със Шер, Мадона, Гуен Стефани, Лейди Гага. Умна, красива, талантлива и ако някой е трамплин в случая, то това е Никол за Гришо. Ако някой в бъдеще съжалява за тази връзка, че изобщо се е захващал, това ще е Никол. Да имаш досег до най-злобната, най-завистливата и нация с най-низък морал не си е работа.
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои музикални експерти тук се изказват, че Никол не можела да пее. Не съм чувала песните на тази женска група, не мога да кажа нищо.Обаче съветвам големите и известни специалисти и други читатели, които нямат чак такива претенции, да потърсят в Ютуб изпълнение на Никол с цигуларя Дейвид Гарет - пее зашеметяващо !!! Наистина е така!Не знам за поп-музиката, но изпълнява оперетна музика фантастично - има изпълнения на една сцена с Андреа Бочели, а също и във Фантома от операта от Ендрю Лойд Уебър
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГРИШО, ЗАСЛУЖАВАШ ОПРЕДЕЛЕНО НЕЩО ПО-ДОБРО !ОКОЛО ТАЗИ ЗАПОЧНА ДА СЕ ШУМИ В МЕДИИТЕ, СЛЕД КАТО ЛЕГНА С ХАМИЛТЪН, ТОВА Е ФАКТ!КОЙ БЕШЕ ЧУВАЛ ЗА НЕЯ И ТЪПАТА И ГРУПА ПРЕДИ ТОВА ?
15
2
 
10
 
! Отговори
простотия преди 6 години
Що за заглавие - Гришовица?!? Някои хора могат да напуснат селото, но селото тях никога няма да ги напусне!
14
3
 
13
 
! Отговори
тин преди 6 години
Пубертетчетата да замлъкнат, Пусикет Долс си бяха известни и преди Хамилтън и Гришо. Заглавието е мега селско, публиката е подходяща.
13
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 13КОЕ И Е БИЛО ИЗВЕСТНОТО, ПРЕДИ ДА ЛЕГНЕ С ХАМИЛТЪН ?ЕДНА ПОСРЕДСТВЕНА ПЕВИЦА, ПЕЕЩА НА АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ ПО БАЗИТЕ!НАЛИ ЗА ТОВА ЛЯГА С ХАМИЛТЪН, ЗА ДА ПРИДОБИЕ СВЕТОВНА ИЗВЕСТНОСТ И ДА СЕ ШУМИ В МЕДИИТЕ ОКОЛО ТЯХ, КАТО ЗА ЗВЕЗДНА ДВОЙКА ! ТОЛКОВА ЛИ СИ ОГРАНИЧЕНА ?
12
4
 
27
 
! Отговори
Екипът на ТЕЕНпробле преди 6 години
на колко години сте, през 1900г.ли се намирате и какво образование имате? ГРИШОВИЦА?!КОЙ говори така? И на село вече не говорят така.
11
11
 
14
 
! Отговори
до 13 преди 6 години
Тя си беше известна и преди да си легне с Хамилтън. Имаше си група, с която стана известна и така срещна Хамилтън.А ти с какво си известен? Със злобни коментари по форумите?
10
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОБРЕ, ЧЕ ЛЕГНА С ХАМИЛТЪН, ЧЕ ДА СТАНЕ ИЗВЕСТНА...!!!ВИД ПРОСТИТУЦИЯ !ПОВЪРХНОСТНА И ЖАЛКА....!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 9Защо ли ми се струва, че се казва Шерцингер и бат Арни не се е женил за нея или осиновявал.
8
2
 
21
 
! Отговори
бееее преди 6 години
Стига сте ни пробутвали "Гришовица".Никой тук не се интересеува от нея,дори Гришо.
7
3
 
22
 
! Отговори
До 2: преди 6 години
Госпожица Шварценегер е пълен музикален инвалид. Измежду вас едва ли има хора със знания в пеенето, но всеки може да провери статията в Wikipedia написана на английски "Singing". Пеенето изобщо не е елементарно както си мислите и дамата не притежава нито вокални данни, нито техника на пеенето, т.е. нито е била надарена, нито е развивала способностите си. Най-добри певици от поп музиката са Марая Кери и Уитни Хюстън, а щом Марая Кери трябваше да се пусне на шефа на Сони, представям си за другите.
6
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От заглавието лъха на бясна чалга и ориенталщина!
5
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Гришо е еднообразен,винаги бие и пада от едни същи!!!
4
6
 
17
 
! Отговори
Каква мръсница.... преди 6 години
Мадона имаше една песен - Like a virgin...в един филм на Тарантино, направиха анализ на тази песен - че се пее за мадама, която много се чукала, но един ден попаднала на пич с такъв х.й , че се почувствала отново Like a virgin...та и тази така, търси отчаяно големия, с който отново да се почувства девственица...
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"ключът към успеха е да бъдещ верен на себе си и честен"Тази слага на бай Митьо Пищова тефтеря у задбие си джеб.
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гришовица само преди няколко дни една нейна колежка от групичката Пуси кет долс пак си отвори устата, че на младини, за да пробият директно в музикалната инструкция от ниво танциорки, са били чутовни мъки за колената им, а дедките из Холивуд са получили дискова херния.
1
2
 
46
 
! Отговори
Браво преди 6 години
Оценка 6+ за заглавието. Кърти и извозва! По-просто и аз не мога да измисля.