Какво трябва да знаем, ако обичаме човек от зодия Рак?

Пълна характеристика на зодиакалния знак
7 ное 2017 15:44, Eкип на Teenproblem
6
Какво трябва да знаем, ако обичаме човек от зодия Рак?
Снимка: Instagram

Астрологията описва Раците като емоционални и чувствителни. Безспорно са такива и може би това е причината са странното им и нелогично поведение понякога. Когато става дума за любов, Раците са най-милите хора, които можете да си представите, или може би най-лудите? Ето няколко странности, типични за този зодиакален знак:

1. Раците прекаляват с анализа на абсолютно всичко
 
Те имат добра памет, ще запомнят всичко, което сте казали (но интерпретирано по техния си начин), а след това ще прекарат дълги часове в премисляне на всяка ваша дума. Те могат да бъдат много внимателни ако пожелаят. А също – флиртът по чата с един Рак, може да бъде много секси и вълнуващ.

 
2. Раците могат да бъдат много мрачни

 
Те са царете на мълчанието – изпаднали в дълбоки разсъждения или просто отнесени някъде, Раците често могат да се държат дръпнато или арогантно, ако се почувстват обезпокоени. Няма да пропуснете да разберете за лошото им настроение, защото те няма да го крият. А ако се почувстват застрашени, ще се скрият в черупката си и ще си седят там докато сами не решат.

Цялата пълна характеристика на зодия Рак в любовта - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Внимавайте да ви не заплени някой с философията си и с празна измама, по човешко предание, по първоначалните учения на света, а не по Христа. Колосяни 2:8
5
0
 
8
 
! Отговори
Истински преди 6 години
Астрологията се отнася до измислено древно окултно изкуство, нямащо общо с истината за човек кога се ражда и коя зодия изневерява и коя не! Измислено вярване произлязло гледайки към небето, което както и земята и Ние сме създадети от живия Бог! дявовлска практика е подмамването на хората с нещо което е вярно за да накара човек да повярва и да влезе в примамката..
4
0
 
12
 
! Отговори
Аман преди 6 години
не съм зодия и не съм ,,Рак,, не вярвам в глупостите ви лъжи нагли
3
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РБК37Какво общо има смъртта със зодиите? Астрологията се отнася за живи хора и се определя от рождението им. Не се касае за врачуване кой кога ще умре. А иначе всеки има да вярва или не вярва в каквото иска.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига ми да знам, че вярва в хороскопи за да не искам да имам нищо общо с него. Аман от глупости.
1
1
 
18
 
! Отговори
РБК37 преди 6 години
ВъОбще нищо не трябва да знаем за човек по хороскоп ,нима всички загинали при Ватерло са юили от една зодия ,а ?