Какви сме в очите на хората според зодията?

Везните сякаш се забавляват постоянно, но дали е така?
Обновена: 9 ное 2017 21:36 | 9 ное 2017 20:24, Eкип на Teenproblem
3
Какви сме в очите на хората според зодията?
Снимка: Instagram

Не съдете за книгата по корицата – гласи народната поговорка. Как изглеждате отстрани, не винаги съвпада с истинската ви същност. Как се обличате или изглеждате не винаги говори точно за това, което се крие отдолу. След като видяхме първата част, ето и втората, в която описваме подробно как ви възприемат околните според зодиакалния ви знак, както и какво се крие под маската, която често носим:
 
Везни
 
Везните сякаш се забавляват постоянно. Изглеждат винаги усмихнати и ентусиазирани. Харесват ярките цветове и нестандартни дрехи и обичат да привличат вниманието. Но всъщност са много чувствителни и емоционални, което не всеки може да забележи.

Скорпион

 
Те изглеждат огнени и страстни на пръв поглед, жадни за новото и нетърпеливи да получат всичко, което желаят. Обичат да рискуват и да се обличат всеки ден според настроението. Но вътрешно понякога са студени - интензивните чувства, които постоянно ги водят някъде изглежда се оказват много изтощителни. Не искат да знаят за проблемите на света и да бъдат обезпокоявани.

Останалите зодии можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не сме зодии, не сме случайни че да вярваме в измислици и лъжи
1
0
 
5
 
! Отговори
не сме зодии преди 6 години
,,зодиакални,,