Топ 4 зодии, които никога няма да се променят за любовта

Кои са знаците, които винаги ще си останат същите? Вижте!
13 ное 2017 22:50, Eкип на Teenproblem
11
Топ 4 зодии, които никога няма да се променят за любовта
Снимка: Instagram

Любовта прави с хората невероятни неща. Понякога изпитваме желание за промяна, за да се нагодим към онова, което другите очакват от нас.
 
Всички познаваме по някой, който се е променил много след като е започнал нова връзка. Или пък друг, който се е превърнал в нов човек след края на такава.
 
Има много неща, които са здравословни за една връзка и на първо място е умението да правим компромиси.
 
За едни любовта е да напаснат себе си и живота си към половинката, а други не биха променили навиците и стила си за нищо на света, чакайки някой да ги приеме точно каквито са.
 
За подобна нагласа говори зодиакалния знак на даден човек, затова преди да се впуснете в сериозни отношения, вижте няколко съвета от звездите:
 
1. Телец
 
Телците са неподвижен знак и разполагат с голям запас инат. Ето защо те са избрани за най-непреклонни що се отнася до промяна.
 
Те са уверени, познават себе си и знаят точно какво искат от един партньор. Телците са стабилни, държат на традициите и навиците си и предпочитат да бъдат с някой, който ще се нагоди спрямо техния начин на живот.

Останалите зодии, които никога няма да се променят, дори и в името на любовта - четете в TeenProbelm.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За жената Телец съм абсолютно на 100% съгласен,инато и най- вече както е писано ,желае да нагодиш живота си според нейния.
9
0
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Зодии модии дупки да има чоек да точи жус до насита.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Промяната има смисъл ако е за по-добро.Иначе си е загуба на време,пари и усилия.Шизофрениците се променят непрекъснато.В някои живеят по 30-40 различни личности.И пак същите психари.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да осъзнаеш,това което е в момента,около теб се случва.Да бъдеш буден на момента, когато извършваш действия,обиждаш наранява.Когато това не е налице не си осъзнат.За това много хора правят не мислим действия, спрямо други хора и не търсят начин да се извинят.Защото изобщо не са свидетели на собствените си действия и отношение.Но авторката не спира да пише за съвършените си зодиакални знаци и помия в тях.И как ще ме обедиш от толкова народ с такива зодии,че са такива?! Абсолютно неправдоподобно.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човек не търси извинение,не се поправя в случаи,когато не е осъзнал какво е направил,къде е сгрешил.За да поиска извинение,да се поправи.Това е личен избор дали ще се извини и поправиш.Всичко е е въпрос на осъзнаване.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак ли за зодии? Ех и как от толкова хора установихте,че всичко хора са толкова кофти.Авторката със писанията си злепоставя други хора.Ако е лично още по-зле за нея.Това ,че при вас не се получава..,не ви се е получило.Не означава,че при други е така.Някои хора са във връзка години наред.И се познават,толкова много че не можете да ги убедите в това.Вашето лошо поведение действия е отражение на отношението към вас.Вие трябва да осъзнаете че сте сбъркали за да поискате извинение.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се натискай.Явно си затворена страница и преключен момент. Границата между добрите отношения е нарушена.Минала си предела. Чашата е преляла.Не те отразяват.Приемаш го и си вървиш по своя път.Но да напъваш,досажда да пишеш из медии кой какъв е казано меко жалка си.Намери си други занимания. Като говориш,така за хората които въобще не познаваш ставаш още по смешна,жалка и не е нужно от "мухата да правиш слон".Чакаме утре още статии за дадени зодии.Безсилието ти вече навсякъде личи.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рядко чета тук.Но чета ли писанията са ненадминати.Зодии,звезди и синева.Авторката си лае всеки път едно също по отношение на тези зодии.Лично ли е...явно е лично.С жена Рак съм от 20 години,ако не повече толкова я познавам.Едно ще ти кажа не си търси нерешимите душевни и неудовлетворени проблеми при други женизодии и прочие.Работи върху себе си.Това че не те отразяват явно е в теб.Някъде грешиш.Наранява,обиждаш.Трябва и да се поправят да си искаш и търсиш извинението.Ако не ти го искат
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Телец жена си е готина.Явно във вас е проблема.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рака нещо сте му направили. Жената е рак Нито е агресивна, нито е пасивна.Това е най-лъчезарната жена,която познавам.Мълчи си,не казва какво и е.Не обича да занимава околните със себе си.Това ,че не ви отразява...,явно сте си го заслужили.