5 причини зодия Скорпион да са толкова специални

Какво отличава представителите на зодиакалния знак?
16 ное 2017 22:00, Eкип на Teenproblem
14
5 причини зодия Скорпион да са толкова специални
Снимка: Instagram

Никой не е така посветен на целта си като Скорпиона. Страстта им може да дойде в повече на някои хора, но ако имате Скорпион в живота си, значи знаете колко е вълнуващо времето, прекарано с тях.
 
Те постигат всичко сякаш с лекота, ако си го наумят. Щом веднъж ви приемат във вълнуващия си свят, няма връщане назад.
 
Толкова много различни страни може да ви покаже един Скорпион. Независимо дали иска нещо сериозно от вас или вниманието ви за вечерта, той знае как да го получи.
 
Скорпионите знаят много добре какво ги прави привлекателни, но в случай че някой от вас не знае, може да прочете следващите редове:
 
1. Скорпионите ще ви кажат нещата такива, каквито са
 
Ако вече познавате Скорпион, знаете, че увъртането не е от неговата компетентност. Да се справите с техните темпове и силни емоции може да бъде трудно, но това е чарът им.
 
Без значение дали сте близки или току-що сте се срещнали, Скорпионът предпочита да изясни нещата, без глупави обяснения по-късно. Защо това е добре? Хубаво е да знаете с какво си имате работа, а не да останете изненадани после.

Останалите неща, които правят зодия Скорпион специална - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
до Иванчо преди 6 години
Идеално. Щом е за глупости. Това и е формата на комуникация и начин за привличане на вниманието. Всичко, включително астрономическите обекти, се забелязва при неговото движение, промяна.Устойчивото, непроменливото привлича вниманието само на знаещите.
12
1
 
2
 
! Отговори
Иванчо+Марийка преди 6 години
Жената е скорпион. Един ден е много ларж, на другия цепи стотинката за глупости.
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скорпиона да ти е приятел е безценно.Но за мъж не.Жена скорпион е верен приятел прави всичко за теб.Просто им влизаш подкожно и са ти верни приятели цял живот.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Мъж стрелец е същия.
9
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въздух под налягане. Не могат да ми задържат вниманието.Могат да се разпростират нашироко, но като цяло претупват нещата, рядко са в състояние да свършат нещо добре.
8
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам скорпион в къщи, много трудни хора, капризни, налагт си, каквото наумят ,душата ще ти извадят ,но ще стане на тяхното, инати, никога не отстъпват, не правят компромиси, егоисти, кошмарни са
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А мъж близнаци и риба не са зле.Близнака обича си играе с любовта и чувствата,докато мъжа риба си е кротуш.Докато не го удари нежността.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички се оплакват от мъж овен и козироги.Прекрасни са!Прекрасни.Не са ревниви или ако са го правят с финес,мъжката.
5
16
 
2
 
! Отговори
Ужас! преди 6 години
Хора с ниско самочувствие-страхливи и подли-те си връщат само когато са стъпили на твърдо и са подсигурени , за смела битка-очи в очи-дума не може да става.И после се оказва,че няма нищо от психопатичните им подозрения.В основата на всичко е ниското им самочувствие-затова завиждат на целия свят!
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На кантар са със стрелеца кой е по-голя ревнивец. Това скорпион да тие приятел върха най-готиния приятел цял живот.Но мъж, любовник,гадже хич не ви трябва. Стрелеца не пада по-доло вечно някой му изневерява,лъбе и го ***.Вечното съмнение.
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ревниви ужас. От дебелата сянка ревнува.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те си обичат да доминират и разпореждат.Когато не им се получава стават раздразнителни и хапливи.Не,не са психопати както каза колегата под мен по-скоро са някакъв вид шизофреници.В един момент скачат в огъня за теб-буквално .В друг момент ти правят тънката сметка за стотинки.Също буквално.Изобщо умната със скорпионите.Там има много страст,драма и напрежение.Не са за всеки.
1
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвратителна зодия. Психопатични хора.