Топ 3 на зодиите, които не ги слуша главата

Кои са най-лудите сред всички знаци? Вижте ги!
23 ное 2017 21:50, Eкип на Teenproblem
5
Топ 3 на зодиите, които не ги слуша главата
Снимка: Instagram

Някои хора са странни, а други още повече. Да бъдеш най-откаченият индивид наоколо не значи, че си луд – ти си уникален.
 
Да правиш нещата по точно определен начин и последователност, да си подреждаш чорапите по цветове и т.н., не е чак толкова странно, или поне не за всички.
 
Вижте кои зодии са най-откачени, странни, уникални, особени или както ви харесва да ги определите:
 
Водолей
 
Ето го и лидерът в нашата класация. Водолеите имат много нестандартно мислене и често биват неразбрани от околните.
 
Добрата новина е, че те никак не се притесняват от своите особености, а най-тържествено ги представят на света.
 
Хората, които често общуват с тях са свикнали със странните идеи, които им идват понякога. Никой не ги пита защо обикалят в гората, търсейки някакви редки растения, докато другите са на пикник, или пък защо често нещата се извършват по най-сложния начин.
 
А колкото до близките им – те вероятно се радват на оригиналните идеи, които постоянно раждат водолейските глави, защото с този зодиакален знак винаги е забавно.

Останалите зодии от топ 3 на най-лудите - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
5
 
! Отговори
до предния преди 6 години
До Анонимен Мноо си се съсредоточил/а в разсъждения. Смешни и ненормални. Четивото е за забавление и никой не се интересува от "аналитични" трактовки на забавен текст, в който няма нищо истинско. Нали не мислиш сериозно, че има зодии?
4
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавам доста водолеи общо взето добронамерени и незлобливи са.Сърдят се понякога,но в тях няма злоба.Мъжете са доста лигaви и претенциозни. За Скорпионите съм съгласен че обичат драмата а защо не и трагедията ей тъй просто за едното разнообразие.По-добре не се занимавайте.Близнаците са общо взето веселяци но нищо сериозно.Разбира се има всякаквъв вид хора.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те затова плачат за идилията нап че оттам водят сивата икономика ми дано се сетят че зарад тия ще сме един милиярд назад ми ко се сетят по една мотика и от сутрин довечер че да го питам ще се подиграва ли на хората а друже
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Създал морално поведение бро от такива нацията ни страда щото си мислил че клиентите са като другите акъл акъл бро па се и присмел кво се присмиваш да си блъскал бре
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брех оня де ми викаше горе доле напи децата и сега тои е горе аз доле народе доде не ги слуша главата и не си пият хапчетата нема да се оправим сега аз друже да викам ли горе на черешата