Това са зодиите, които най-рядко изневеряват...

Всички искахме да избегнем болката и разбитото сърце
23 ное 2017 20:30,
11
Това са зодиите, които най-рядко изневеряват...
Снимка: pexels.com

Всички искахме да избегнем болката и разбитото сърце в нашия живот. Всъщност, избягването на болката и търсенето на удоволствие често могат да бъдат единствените неща, които ни мотивират в живота. Страхуваме се да загубим това, което имаме, или, че няма да имаме онова, което искаме. В резултатът може да се затрудни започването на нова връзка.

Затова искаме да намерим човек, за когото е най-малко вероятно да ни измами. И макар че никога не може да има каквато и да е гаранция за това, според астрологията тези три зодиакални знаци са склонни да изневерят в най-малка степен.

Телец

Телците са фокусирани и целенасочени. Когато родените под този знак искат нещо, те го преследват, без да ги интересува колко време е необходимо, за да го получат. Това включва и успешна връзка.

Те знаят какво е необходимо, за да направят нещо да заработи, и не се страхуват от предизвикателствата, които могат да се появят по пътя им.

Но това, което няма да приемат, е партньор, който не цели лоялността им, като се забъркват с някой друг.

Вижте кои са останалите зодии, които не обичат изневярата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
0
 
! Отговори
До МайМуната преди 6 години
Откъде да се познаваме?Само тук си разменяме понякога майтапчийски реплики.
8
2
 
7
 
! Отговори
жеко преди 6 години
всички са плющят независимо от астрологичните, метеорологичните или брачните условия, човек му трябва да апне, да епне и да полегне туй ши му остане в живота шава ***, казах!
7
2
 
3
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
До До 2Познаваме ли се, или се опознаваме?!
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До дедо ТашункоДа не би служебното й задължение да е било свързано със снабдяването и тя нарочно да е сложила такъв двусмислен надпис, за да си направи майтап?
5
2
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
МаМунчо, ти да не би да си зодия "Телец"?
4
2
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Затова са "телета", защото не изневеряват.... Пълни глупости се пишат за зодиите. Всичко е индивидуално. Една колежка, зодия телец, преди 4 десетилетив бе закачила надпис над работното си място - "Давам на всеки мъж, който си поиска..."
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ви става бе хора?В този сайт напоследък само за изневери се пише.
2
3
 
4
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Занимавайте се още с Телето, и се радвайте че то не се занимава с вас!
1
1
 
7
 
! Отговори
Ха ха ха ха преди 6 години
Бях дете и не разбирах защо възрастните край мен шепнешком си разказват за някаква персона по комбинезон, която тичала из къщата и викала "Оле, оле, оле!" (съкратено от "олеле", да не помислите, че се е правила на тореадор!).И докато тичала така по комбинезон, викайки "Оле, оле, оле!", всъщност бягала от разярената леля М.(няма да напиша името). След години разбрах, че тази лелка се върнала от работа по-рано и заварила мъжа си с жената на техен приятел. Чичката-изневерител беше "Телец"!