Широки пръсти: Топ 3 на най-щедрите зодии

Кои зодиакални знаци се раздават за другите? Вижте ги!
27 ное 2017 22:28, Eкип на Teenproblem
10
Широки пръсти: Топ 3 на най-щедрите зодии
Снимка: Instagram

Някои хора дават дори повече отколкото имат. Няма значение какво е финансовото им положение - да се раздават ги прави щастливи. Щедри и с огромни сърца, те често биват използвани от недобронамерени „приятели“.
 
Но има и други – такива, които не биха дали и стотинка да помогнат на близък, да не говорим за непознат. Такива, които не биха положили никакво усилие, за да видят усмивка на лицето на приятел.
 
Да си щедър означава да си готов на всичко, за да подкрепиш близките си и онези в нужда - дори да нарушиш собствения си комфорт. Кой не би искал подобен човек до себе си?
 
Ето кои са най-щедрите зодиакални знаци:
 
Стрелец
 
Това са хора с големи сърца, които наистина искат всички да живеят възможно най-добре. Стрелците споделят любовта и щастието, което носят щедро, и никога не отказват помощ на някой в нужда.
 
Ако сте близък на Стрелец, вие получавате толкова много подаръци, че ще ви бъде неудобно да ги приемате. Но те го правят, за да ви покажат колко много ви обичат.
 
Енергията на Стрелците е подарък, защото те искат да се уверят, че всички се чувстват добре и биха се грижили неуморно за тях.

Останалите зодии от топ 3 на най-щедрите - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
щедър стрелец? стига,бе ! дъщеря ми и зет ми са стрелци. не ме лъжете.
8
3
 
0
 
! Отговори
език свещен преди 6 години
Мисля, че авторите на статията , в стремежа си да не се повтарят, да използват синоними, твърде произволно смесват явленията. Щедър е който дава на другите относително много, с широко пръсти е който харчи получено, най-вече от друг. Вярното в статията е, че хората и от трите зодии с удоволствие харчат НЕ за най-жизненонеобходими неща.
7
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Добро утро! няма зодии бе хора.. Събудете се..!
6
2
 
6
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
МОЛЯ???? РИБИ???????? ха-ха-ха-ха-ха-ха....Авторе, авторееееееее.......
5
2
 
14
 
! Отговори
не сме зодии преди 6 години
всеки според джоба си
4
3
 
10
 
! Отговори
Чешити са преди 6 години
Стрелците и Рибоците са ларж, когато имат пари и искат да впечатлят гадже.Но когато са без пари, са виртуози по намиране на компания, която няма нищо против да ги черпи и е също така ларж.
3
1
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
МаМунчо,Ти така и те ни каза, зодия "Телец" ли си?
2
10
 
9
 
! Отговори
Не лъжете! преди 6 години
До MaiMunataЗа телците това сигурно е най-нелепото нещо, което може да се напише. Те са уникално стиснати и меркантилни. А лъвовете са най-щедрите и любвеобилни хора, но надушват отдалече дали си заслужава да са щедри именно с теб.
1
15
 
12
 
! Отговори
MaiMunata преди 6 години
100% e Teleto, kvoto ima dava na priatelite si. Lavovete sa za kashmer, cicii ot klasa i trebva da se vnimava mnogo s tiah!!