10-те признака, че сте родени да бъдете лидери

Имате ограничено време и не обичате да го пилеете...
28 ное 2017 20:10, Eкип на Teenproblem
5
10-те признака, че сте родени да бъдете лидери
Снимка: Instagram

Имате ограничено време и не обичате да го пилеете? Не можете да си представите да живеете по чужди правила? Чудите се как така всички решават, че вие знаете най-добре, дори когато не се смятате за особено компетентни?
 
Харизматични и уверени, вие умеете да поведете хората след себе си – ето защо за другите е естествено да ви последват.Вие създавате усещането, че каквото и да стане знаете как да се справите.
 
Тази увереност и способността да носите отговорност карат околните да гравитират около вас с надеждата да покажете и на тях кой е верният път.
 
Човешко е да се съмнявате в себе си, дори най-големите лидери го правят. Затова вижте кои качества определят един човек като лидер:

1. Бавните процеси и неефективни неща ви влудяват

 
Хората, които имат качества на водач, държат на удобството и ефективността. Те винаги намират начин да измислят и приложат най-практичното решение, което да устройва всички.
 
2. Случвало ви се е да ви наричат „примадона“
 
Лидерите не могат да ръководят, ако нямат увереност. Те я излъчват с всяка пора и държат другите да се съобразяват с невероятната им личност.
 
В случай че не получават нужното уважение, те могат да станат много настоятелни и дори агресивни.
 
3. Понякога хората се плашат от вас
 

Понякога или дори всеки ден.. Случва ви се да видите стъписаната физиономия на някой, който явно е имал смелостта да се изпречи на пътя ви. Всяка жаба да си зная гьола – това е вашето мото (или поне едно от тях).

Останалите знаци, че сте родени да бъдете лидери - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: лидерлидери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"10-те признака, че сте родени да бъдете лидери"Лидер те правят хората, които са избрали да те следват. А не определени признаци и характеристики. Може да сте върха на сладоледа, но ако няма един човек който да ви последва ще сте лидер само на себе си.
4
1
 
7
 
! Отговори
Хехе преди 6 години
Роден лидер не ами роден ***.
3
2
 
3
 
! Отговори
Бай тошко преди 6 години
Верен сте на партията
2
3
 
5
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Задвижете климатот, на Земята а после и на Марс! Друг признак ви не требе
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А стига вече глупростащини за да отвличате акъла на хората от драстичните, в буквалния смисъл УБИЙСТВЕНИ проблеми. Сега ще се литне някое наркоманче по вашите признаци да се брои за лидер. Пък не се знае, де. Те повечето ни лидЙири са от 80-те %. Що не се наемете да опишете техните черти, хи, хи, хи.