5 черти на злобните хора. Какви са те и как да ги познаем?

Завистта е там, където е щастието, но имайте едно наум
28 ное 2017 19:57, Eкип на Teenproblem
9
5 черти на злобните хора. Какви са те и как да ги познаем?
Снимка: Instagram

Какво точно представлява злото? Ами лошият човек? Може би някой, който има неморално поведение - но къде е границата, която разделя добър от лош?
 
Нима не носим всички в себе си добро и лошо? И все пак, някои хора определено заслужават да бъдат наречени зли - те може да се появят отвсякъде, често неочаквано.
 
Истината е, че най-лесният начин да се запознаем с недобронамерени хора е ако сме щастливи, успешни, красиви, влюбени, известни, богати и т.н.
 
С други думи – завистта е там, където е щастието, защото тя не може да живее сама. Ето защо трябва да се пазим и да се научим да познаваме злобата, дори тя да се крие зад ослепителна усмивка.
 
Ето сигналите, които ще ви покажат, че някой е наистина лош. Винаги когато се съмнявате в един човек, просто помислете дали притежава тези качества и ще разберете с какво си имате работа:
 
1. Лошите хора се радват на нещастието на другите
 
Не е задължително да подскачат от радост когато научат, че имате проблем, но ще усетите, че някак вашето нещастие ги успокоява и те имат нужда да чуят за болката ви.
 
Не бъркайте тези хора с добри приятели, само защото изглеждат добри слушатели - истина е, че те просто имат нужда да виждат болката в очите на своя „приятел“.
 
Завистта не е само към вас, тя е към всички. Те завиждат на всеки, който има повече от тях и не могат да приемат, че всеки човек е дарен с различни блага. Лошите хора искат всичко за себе си.
 
2. Злите хора имат една обща черта – те са властни
 
Тук не става дума за някой, който е загрижен за вас и иска да ви вижда здрав, нахранен, облечен, спокоен, в безопасност и т.н., както вашите родители.
 
Става дума за човек, който иска всички около него да се съобразяват непрекъснато с неговите настроения, желания, нужди, цели, проблеми, страхове и какво ли още не.
 
Това е човек, който ви кара да се чувствате под напрежение - дали случайно няма да сбъркате без да искате, да го ядосате с „невежеството си“ и тогава да бъдете сурово наказани.
 
Целта на злия човек е да поеме контрол над вашите чувства и емоции, дори най-дълбоките и интимни мисли, за да ги превърне в негативни, песимистични и меланхолични.
 
След среща с подобен човек, вие ще се чувствате изтощени, празни, сякаш ограбени.

Останалите черти на злобните хора можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: злобни хора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Злобни и завистливи хора има навсякъде.Те са като вампири които изсмукват енергията на останалите, търсят си жертва и винаги я намират,хранят се с вашата енергия.Имам една съседка която постоянно хвърля *** си в нашия двор,като хляб,кокали за кучета и каквото и попадне.Многократно и казах да не го прави,а тя се направи че не ме разбира.Вчера слизам в гаража и намирам мотора си с обърнати нагоре огледала,и подпрян на страничната стъпенка.Веднага се усъмних в съпруга и.Те са лоши хора.
6
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен ми завиждат и злобеят,че съм красива.
5
21
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като прочетох точка 1 и 2 та веднага ми изникна едно лице пред очите.Все едно сте го описали на 100%.Премиер на България го раздава от десетина години а преди това си бешепросто пожарникарче.А сега и дипломат започна да се прави..........Горките ***.......
4
17
 
29
 
! Отговори
х преди 6 години
няма добро и зло - това е въпрос на гледна точка,има задръстеняци дето нито знаят как да живеят нито дават на другите да живеят и има готини пичове - купонджий не прави на другите това което не искаш на теб да ти направят и гледай купона да е с теб
3
9
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
гласуват за ГЕП...или това май за тъпите се отнасяше ,карай!
2
30
 
21
 
! Отговори
Зъбльо преди 6 години
Хората няма какво да ядат, тия тръгнали да мерят кой колко бил злобен!
1
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама ако има такива те как живеят а не невярвам