Какъв е мъжът Водолей в любовта и живота?

Вижте пълната характеристика на зодиакалния знак
28 ное 2017 22:45, Eкип на Teenproblem
12
Какъв е мъжът Водолей в любовта и живота?
Снимка: Instagram

Е, дами, срещнали сте мъжът мечта? И той се оказа зодия Водолей?
 
Със сигурност има много, което все още не сте видели в него, но може лесно да научите. Бъдете подготвени за приключението, което ви очаква с тези 7 съвета:
 
1. Трудно му е да обясни как се чувства
 
Въпреки че мъжът Водолей е много състрадателен и грижовен, да изкаже на глас мислите си не е лесно за него. Ето защо е възможно да изглежда замислен и леко дистанцитан понякога.
 
След като нещо го е впечатлило, той има нужда от време, за да изясни сам на себе си какво точно мисли и усеща по този въпрос.
 
Но ако имате търпение да почакате, той ще намери точния момент и думи, за ви обясни колко голяма е любовта му към вас.
 
2. Лесно взима нещата навътре
 
За да общувате с този мъж и особено за да се разбирате, бъдете внимателни в приказките. Глупави шеги могат да бъдат сметнати за подигравки, а критиката трябва да бъде премерена, за да не го обиди.
 
Добре е също да знаете, че ако искате да получите внимание от него трябва да бъдете мили – всякакъв вид „фасони“ няма да бъдат приети никак добре.

Останалата част от пълната характеристика на зодиакалния знак можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Вярно е това, че преди 6 години
не може да се слага етикет на човек само заради зодията му.Много фактори влияят върху формирането на характера.Имах три съученички Водолей, бях в добри отношения и с трите. Едната в основното училище, от много интелигентно семейство. Другите две от гимназията, родителите и на двете бяха със средно образование, едната беше умна и учеше добре, стана инженер. На другата не й се учеше и още в девети клас я оставиха да повтаря. По манталитет бяха много различни, но и трите бяха патологични егоисти.
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВодолейНяма лошо да си от друга планета.Когато гадиш на нашата, тогава има проблем.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГадостИмам наблюдения на друг водолей в друг аспект на живота, но ИЗВОДИТЕ ми са същите.
5
0
 
11
 
! Отговори
водолей съм преди 6 години
колко наивен трябва да си за да сложиш етикет на някого по зодията му . Във всяка зодия има убийци , изнасилвачи , клошари , учени , артисти и какви ли не , точно за кого отговаря зодията за убиеца или монаха за изнасилвача или лекаря за крадеца или за архитекта или всички не стават и са едни и същи
4
0
 
16
 
! Отговори
Водолей преди 6 години
ние сме от друга планета, няма смисъл да се опитвате да ни разучавате.........
3
5
 
7
 
! Отговори
Това наивно момиче преди 6 години
се обърнало към баща му, с надеждата той да накара сина си да върне заема, взет от девойката, повярвала, че за кратко време заема 2 000 лв на гадже, което държи на нея. Взел парите и изчезнал. Тя научила адреса му от негови колеги. Бащата я информирал, че синът му е женен, а после й казал "Ако сте се черпАВАли, докато сте излизали заедно, сигурно той е плащал. Сега вече не сте заедно, не е ли редно да си платиш почерпките?" Водолеят разказваше това с възхита, как баща му я "ошашавил"Отвратих се
2
10
 
6
 
! Отговори
От опит преди 6 години
Стойте по-далеч от този!
1
7
 
7
 
! Отговори
Гадост преди 6 години
Меркантилен егоист.Такъв един Водолей наблюдавах известно време и преценявах отношението му спрямо околните - роднини, съпруга, колеги, хора, които си въобразяваха, че той им е приятел.Когато видях и момиче, на което беше "забравил" да каже, че е женен, ми се доповръща от този Водолей. Оказаха, се че не му е за първи път да "забрави" да съобщи този факт. Но това, което ме втрещи, беше реакцията на баща му, уж добродушен обикновен работник. Момичето се появи, за да си търси парите - Ще продължа