Млада и палава и улегнал бизнесмен: Онлайн свалка, развод...

Съпругата му се закани: Ще го върна в първи клас, ще му взема целия бизнес
29 ное 2017 07:08, Елка Василева
89
Млада и палава и улегнал бизнесмен: Онлайн свалка, развод...
Снимка: архив, Reuters

Находчива и палава студентка по право докара солен развод на бизнесмен от Велико Търново. За да се избави от скучния семеен живот, преди време по съвет на свой приятел 65-годишният мъж се регистрирал в сайт за запознанства. Там се запознал с млада и красива дама, която му се представила за студентка по право в Търновския университет.

Момата обяснила още, че се нуждае от "чичко паричко", който да и помага да си покрива финансовите задължения и разходи покрай обучението, а в замяна тя щяла да му се отплаща в натура, пише "Монитор".

Възрастният баровец клъвнал и между него и палавата юристка се заформила онлайн свалка, която след това прераснала и в реална такава. Драмата обаче започнала, след като един ден мъжът тръгнал на работа и случайно забравил мобилния си телефон вкъщи.

Докато съпругата му разтребвала из къщата, телефонът внезапно звъннал и тя решила да вдигне, мислейки, че търсят съпруга й по важни бизнес дела. „Ало, зайко, аз съм, липсваш ми, кога ще се видим пак да помърсуваме”, чула отсреща в слушалката благоверната съпруга.

Без да изгуби присъствие на духа, тя прекъснала връзката, но решила внимателно да провери всички записи на телефонните разговори на съпруга си. Разглеждайки съдържанието на телефона, тя установила не само, че през последните месеци той десетки пъти е провеждал разговори с един и същи номер, от който го потърсила непознатата млада дама. Освен това в телефона съпругата се натъкнала и на десетки горещи снимки, които биха накарали и порно актриса с богат стаж да се изчерви като заклета девственица.

Вечерта, след като се прибрал, съпругът бил посрещнат с истинска словесна канонада и притиснат до стената, бил принуден да признае за изневярата с надеждата да си спести повече главоболия. Но и това не помогнало.

Още на следващата сутрин съпругата му подала молба за развод, като категорично отказала да слуша оправданията и обещанията му, че случилото се повече няма да се повтори. А на всичкото отгоре тя се заканва да представи в съда и намерените в телефона му горещи и пикантни снимки и видеоклипчета и чрез тях да го ошушка до последната стотинка.

„Когато се оженихме, той беше господин Никой. Стана баровец и направи състояние благодарение на името на баща ми. Сега ще го накарам да се върне в първи клас и да започне да пътува пак в градския автобус. Ще му взема целия бизнес”, заканвала се пред приятели побеснялата рогоноска.

А що се отнася до виновницата за случилото се, след като разбрала от „чичко паричко” в какви неприятности го е забъркала, тя просто сменила номера на телефона си и е изтрила профила си в сайта за запознанства. „Сега с друг профил и друга сълзлива история сигурно вече дебне поредната си жертва с тлъста пачка”, коментират познати на изпадналия в сериозна семейна беда бизнесмен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
Този е на 65 години и доказва, че мерака умира последен. Въпрос: Кои са повече от китайците? Отговор: Мераклиите.
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 15Значи от година е с друг.
55
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 6 години
Тези не се ли казваха "златотърсачки" ?
54
0
 
3
 
! Отговори
Умница преди 6 години
Аз пък си търся чичко -паричко ,за да ме научи на тънкостите в бизнес-занаята, подмолните течения ,от какво да се пазя и на какво да залагам, в замяна ще му чиракувам .
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не случайно хората са казали - "на калъп да те хванат - отричаш", че после може да разтгаш локуми и евентуално да се оправят нещата. А тоя е признал и на момента си е подписал присъдата.
52
0
 
6
 
! Отговори
Emil преди 6 години
Къде е тук новината ? :)Като чете човек тази статия,може да си помисли ,че това никога не се е случвало преди :)
51
2
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
До българкаТая па!? И защо да не се развежда? Да продължава да му пере на**аните *** ли? Защо оная от профила не го е прибрала, а се е изтрила? А Финци е станал баща на 83 с инсеминация, така че...там не се знае колко са неговите и колко чуждите. И тая 40 годишна дърта мома се е усукала заради името, наследството, желание за дете и това, че няма да се наложи да търпи Финцито още дълго.
50
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Искал е не скучен семеен живот,направил го е!Има поговорка-Каквото си направи сам човек ,и цялото село не може да му го направи.Многото пари водят до слабоумие при някои индивиди.
49
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това от вестник "Лична драма" ли го взехте или е измислена история като онази да жиголото от ромски произход, който накрая решил, че иска да става жена.
48
1
 
4
 
! Отговори
до: 52 преди 6 години
Не знаех, че тези са холивудски звезди, но щом казваш?И що като не е имал криптирана папка не са ги изтеглили до сега да те питам многознайко? Ако си беше криптирал папката жена му нямаше да види какво има вътре. Даже можеше изобщо да не види, че има папка, защото можеше и невидима да е направи. Криптирай си папката и ела да ми се обадиш, когато някой ти е отвори! Трябва да си супер интересен за някой, който е много навътре в нещата, за да успее да е отвори и то не веднага, ако кода е сложен.
47
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
50Много си напреднал, няма що. Не видя ли как им изтеглиха всички снимки от телефоните на холивудските звезди? Паролите не спасяват нищо от днешните смартфони, моето момче. Флашката си е флашка.
46
0
 
5
 
! Отговори
Име преди 6 години
Колко мъка има на тоя свят, Боже!!!
45
2
 
6
 
! Отговори
до: 48 преди 6 години
И що пък на флашка нещо не можах да разбера?!Ти на твоя телефон нямаш ли папка за лично ползване с код? Явно не, защото си изостанал! Направи си, лесно е и никой няма да може да ти вижда нещата в нея. Ако не знаеш как питай, а не да ръсиш мозък за флашки!Мен друго ми е интересно как бизнесмен е тръгнал от дома без телефон?! Това е просто невъзможно. Няма начин просто! Аз, че въртя дребен бизнес без тел.не мога да го движа, а какво остава за този, който е явно доста повече в нещата.
44
10
 
10
 
! Отговори
българка преди 6 години
Принципно това са абсолютни глупости ! Повечето жени на тази възраст си налягат парцалите и не се развеждат вече. Защо ли ? Ами защото когато се разведат, ще останат сами и никой мъж повече няма да ги погледне. А бившият съпруг ще си намери нова по-млада и готина жена. Ей заради това ! Ицко Финци тази година стана баща на 83 години, майката е с над 40 години по-млада от него. Такова нещо на никоя жена не може да и се случи, за съжаление. Това е реалността !
43
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правило първо: Всички горещи снимки на жени, с които разполагате,не се съхраняват на телефона, а на флашка!
42
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такова тъпо заглавие само зелка може да спретне.Изобщо не и чета писанията.Няма смисъл,щото.
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Измислена новина, снимка на Ройтерс с жена, която е всичко друго, но не и на възрастта на рогоноската от статията, която сте съчинили. Знам, че сте западнали и смешни, но чак пък толкова не знаех, че можете да изпаднете. И на всичкото отгоре да е слагате, като важна новина. Пълни смешници сте! Един форум не можете да си оправите и тотална цензура не-ща-стни-ци от ин-ве-с-ТОР.
40
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само това, което е казала:Стана баровец и направи състояние благодарение на името на баща ми.ми стига да разбера, че жена му или бившата му вече е с много големи ментални проблеми.Значи името на баща и е направило от мъжът и баровец. Мале, мале, мале, тая определено не е в ред. Ами, като е имала такъв баща с такова име що от дъщеря му не е станало нещо? Що тя не е станала баровка, бизнесменка или нещо повече от домакиня.А иначе историята си е класика. Измаислена класика...
39
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте снимките от телефона! Снимките искаме да видим, тя историята ни е ясна и се повтаря откакто свят светува.
38
2
 
27
 
! Отговори
респект преди 6 години
Дърт козел млада върба лющеше!Евала на дядото! На тези години пожелавам на всеки да може да вдига самолета и да лющи млади върбички!А дъртата *** женка му какво иска само не разбрах? Да му вземела бизнеса?! И като го вземе какво ще прави с него? много ми е интересно да видя. Освен да го фалира за друго не се сещам. А това, че баща и бил такъв и онакъв е повече от смешно. Може да е помогнал, но това нищо не значи. Всеки е почнал от някъде, но не всеки е стигнал някъде...