Млада и палава и улегнал бизнесмен: Онлайн свалка, развод...

Съпругата му се закани: Ще го върна в първи клас, ще му взема целия бизнес
29 ное 2017 07:08, Елка Василева
89
Млада и палава и улегнал бизнесмен: Онлайн свалка, развод...
Снимка: архив, Reuters

Находчива и палава студентка по право докара солен развод на бизнесмен от Велико Търново. За да се избави от скучния семеен живот, преди време по съвет на свой приятел 65-годишният мъж се регистрирал в сайт за запознанства. Там се запознал с млада и красива дама, която му се представила за студентка по право в Търновския университет.

Момата обяснила още, че се нуждае от "чичко паричко", който да и помага да си покрива финансовите задължения и разходи покрай обучението, а в замяна тя щяла да му се отплаща в натура, пише "Монитор".

Възрастният баровец клъвнал и между него и палавата юристка се заформила онлайн свалка, която след това прераснала и в реална такава. Драмата обаче започнала, след като един ден мъжът тръгнал на работа и случайно забравил мобилния си телефон вкъщи.

Докато съпругата му разтребвала из къщата, телефонът внезапно звъннал и тя решила да вдигне, мислейки, че търсят съпруга й по важни бизнес дела. „Ало, зайко, аз съм, липсваш ми, кога ще се видим пак да помърсуваме”, чула отсреща в слушалката благоверната съпруга.

Без да изгуби присъствие на духа, тя прекъснала връзката, но решила внимателно да провери всички записи на телефонните разговори на съпруга си. Разглеждайки съдържанието на телефона, тя установила не само, че през последните месеци той десетки пъти е провеждал разговори с един и същи номер, от който го потърсила непознатата млада дама. Освен това в телефона съпругата се натъкнала и на десетки горещи снимки, които биха накарали и порно актриса с богат стаж да се изчерви като заклета девственица.

Вечерта, след като се прибрал, съпругът бил посрещнат с истинска словесна канонада и притиснат до стената, бил принуден да признае за изневярата с надеждата да си спести повече главоболия. Но и това не помогнало.

Още на следващата сутрин съпругата му подала молба за развод, като категорично отказала да слуша оправданията и обещанията му, че случилото се повече няма да се повтори. А на всичкото отгоре тя се заканва да представи в съда и намерените в телефона му горещи и пикантни снимки и видеоклипчета и чрез тях да го ошушка до последната стотинка.

„Когато се оженихме, той беше господин Никой. Стана баровец и направи състояние благодарение на името на баща ми. Сега ще го накарам да се върне в първи клас и да започне да пътува пак в градския автобус. Ще му взема целия бизнес”, заканвала се пред приятели побеснялата рогоноска.

А що се отнася до виновницата за случилото се, след като разбрала от „чичко паричко” в какви неприятности го е забъркала, тя просто сменила номера на телефона си и е изтрила профила си в сайта за запознанства. „Сега с друг профил и друга сълзлива история сигурно вече дебне поредната си жертва с тлъста пачка”, коментират познати на изпадналия в сериозна семейна беда бизнесмен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
39
 
! Отговори
Врло менте преди 6 години
Ало, зайко, аз съм...Ами нали по време на стационарните аналогови всеки се представяше кой е :)))Фейк енд гeй!
16
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И как ще му вземе бизнеса като той го е изградил? ;)-Какво ще го прави като го вземе? Ако мъжа и е 65 годишен баща и на колко е и какъв е? Тея щерки на активни борци са много смешни и жалки същества в реалния живот ;)-КОгато го няма тате или бате зад гърба ставаме пацагурки на всеки ;)-
15
3
 
72
 
! Отговори
ss преди 6 години
мирише на измислена статия с елементи на екшън от холивудски филм, подтикваща студентки да си търсят чичко паричко и пенсаци да си търсят млади моми да изцеждат брадясалите топки, общо взето разврат на обществото, да бъде морално и психически деградирало за да може властимащите да го оправляват като стадо...
14
0
 
58
 
! Отговори
123 преди 6 години
Те дъртаците като не знаят как да си заключват телефоните. Пък и бил направил пари заради тате на жена си. Т.е. тъстът бил червен и уредил зета, а той да кръшка. Аууу леле мале. Абе мани бегай, комунистически пасквили.
13
3
 
16
 
! Отговори
varg преди 6 години
Тя какво е виновна ?
12
0
 
43
 
! Отговори
палав преди 6 години
И за да избегнете подобни издънки просто слагайте пароли на телефоните си,има толкова много полезни приложения!
11
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една жена като остави мъжа си без секс той почва да и изневерява.Тази жена може да не е правила секс с мъжа си поне от година.
10
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена му е била бясна от това, че той от години е спрял да я люби, а иначе си играел със студентката :)))
9
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дамата да продължава да си мечтае. Няма да може да ошушка похотливия бизнесмен. Според семейния кодекс, изневярата вече не е нарушение на брака за съжаление. Пък и да е, никой съдия по света няма да го остави без стотинка. Страхотна новина.
8
2
 
30
 
! Отговори
До 14 ДС преди 6 години
А бе май си прав. Коя студетнтка в България и,а "мърсувам" в речника си ?
7
0
 
19
 
! Отговори
УжасТ! преди 6 години
УжасТ!
6
2
 
58
 
! Отговори
ДС преди 6 години
Няма такава измислена статия.
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наиграл се е този "зайко". Да пише GG и да отива на бюрото по труда.
4
0
 
38
 
! Отговори
Дедо преди 6 години
"дебне поредната жертва"???Глупости.По този начин излиза,че му е скроено предварително,а тя работата е ясна-та'а "студентка" си е ***.И оня го е знаел,и тя си го знае.Колко такива ги има из ВТУ-то,и не само.Само дето тоа требе да е много зле,щом си държи всичкото порно в телефона.Облаци,сървъри,външни хардове,ако щете.Позабвлявал се е човека,момата изкарала некой лев-това е!На 65 г. развод обаче не си е работа.
3
12
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво следва от всичко това?Първо. Грешка е да се женим.Второ . След като толкова много е изстрадала горкара съпруга и след толкова години Зайкото е направил кариера но живота му е скучен защо тя ще успее след развода?Той бил постигнал всичко благодарение на баща и.Глупости.Човека да си взима краката и да го няма от тази ревнива и тесногръда Заради някакво увлечение да се разведе?Наивността на жените е безгранична.И когато се съберат няколко Съветващи приятелки положението е ясно
2
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чак пък голямата новина да е това! Най-старата история на човечеството.
1
0
 
74
 
! Отговори
TIR преди 6 години
"Освен това в телефона съпругата се натъкнала и на десетки горещи снимки, които биха накарали и порно актриса с богат стаж да се изчерви като заклета девственица."Ето това ме разсмя яко!