Секси, коя зодия си? Жените и чарът им според астрологията

Когато един мъж те харесва, може би не винаги ще го признае
29 ное 2017 23:00, Eкип на Teenproblem
6
Секси, коя зодия си? Жените и чарът им според астрологията
Снимка: Instagram

Когато един мъж те харесва, може би не винаги ще го признае. Понякога в желанието си да го скрият, мъжете ни показват сигнали, които може да изпуснем, защото се отнасят до нещо, което не харесваме в себе си. Но зодиакалният знак издава къде е чара на една жена - открийте вашия:
 
Овен
 
Тя е огнена и много гореща. Мъжете харесват желанието й да побеждава, да бъде първа. Може да не забелязва винаги, но докато се бори за целта си там има някой, който се бори за вниманието й. Мъжете харесват, че тя е достоен партньор във футболен мач, в ремонта на апартамента и във всяко друго мъжко начинание.
 
Телец
 
Като земен знак, тя е много чувствена. Допирът е много важен за нея и това привлича мъжете ужасно. Прегръдките за здравей, докосването докато говори с някой – мъжете не могат да устоят. Ще им хареса, защото това показва, че тя е мила и грижовна.
 
Близнаци
 
Тя е саркастична и може да постави всеки на място. Фактът, че е закачлива много се харесва на мъжете. Не приема нещата твърде сериозно и е готова за много забавления. Комбинацията от хумор и остър им е неустоима.

Останалите зодии и кои са най-чаровните им черти - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
9
 
0
 
! Отговори
AMANDA AFREDO преди 6 години
заем! заем !! заем !!!Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности. Ние предлагаме всички видове кредити по много бърз и лесен начин, лични заеми, автомобилни кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, бизнес кредити, инвестиционни заеми, консолидиране на дълга и много други. Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, сякаш сме тук, за да