Кой лъже повече – мъжете или жените? Я да видим!

Шаване, потене, почесване по носа, прехапването на устата...
30 ное 2017 21:21,
18
Кой лъже повече – мъжете или жените? Я да видим!
Снимка: Pixabay

Допитване, направено във Великобритания, разкрива кои са по-големи шмекери - мъжете или жените. Резултатите са потресаващи, уж жените били по лъжите, а се оказва, че  представителите на силния пол си спестяват истината веднъж на четири дни, докато нежните им половинки лъжат веднъж на осем дни, предаде БТА.

Изводът е, че мъжете двойно повече лъжълат от жените, което доказва защо Пинокио е момче.

9% от силния пол дори вярват, че са експерти в лъжите, нежните създания са едва 4%. В същото време 90 на 100 от жителите на Острова са убедени, че могат лесно да разпознаят кога някой ги лъже.

Статистика, която би се припокрила с мнението на нашенеца е, че две трети от британците сочат политиците за най-умелите в лъжите. Над 50 процента от участниците в допитването гледат с недоверие и на социалните мрежи.

Сред признаците, издаващи лъжците, хората открояват липсата на очен контакт, забавянето на отговора, промяната в интонацията, шаването, потенето, почесването по носа и прехапването на устата.

Допитването разкрива още, че седем процента от мъжете и само два процента от жените винаги вярват на другите. Тъжно, но факт...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
???? преди 6 години
моля някой да ми преведе какво означава "лъжълат"... или "авторът" е имал колебание как се пише правилно думата "лъжат" или "лъжът" и така си е решил проблема хахаха иначе по статията всички лъжат и не зависи от пола...
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо лошо.Ако все още се интересуваме от другите.Ако помагаме на слабите.Ако негодуваме срещу неправдата.Е добре. Нищо, че понякога сме деца на природата.Нищо лошо.
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Жената ако те обича.....не мисли за друг".Това е за кратко време.Проблема е, че те немогат да казват "Не"лесно.Заложено е биологически в тях.За да се размножаваме.Кактои мъжете.Нямат нищо против да го турят на някоя нова. въпреки, че си обичат жената.Това е смисъла на нашето съществуване.Да се размножаваме.Така оцеляват видовете.Това е природата.
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом те лъже има си друга.
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 11Жената ако те обича си мисли за теб и за никакви други мъже.
12
1
 
0
 
! Отговори
не се шегувам се преди 6 години
някои жени с право може да ги наречеш ,,змии,, ,,гледат само да те ухапят,, като някои мъже ,,истина ли каза Бог,, ,,истина ли каза,, Бог говори истината хората лъжат Бог винаги е прав хората ,,криви,, оправете си взаимоотношението с Бог и се научете като Бог да не лъжете и ,,изкривявате истината,, да живеете в истина на светло а не в ,,лъжа,, ,,на тъмно,, не
11
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената след като те хване за съпруг, започва да мисли за любовник.Същото важи и за мъжа.Било биологически заложено у нас.Да се репродуцираме повече.Което всъщност е цялата идея на съществуването ни.Четох го в същия този сайт,в който се ровим сега.Ти и аз.
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е жените много ясно. Те по природа са лъжци и нагаждачи. Безспорен факт. Женски компании рядко има...Защото приятелството лежи върху честност.
9
2
 
2
 
! Отговори
OT 3 do V преди 6 години
Не съм женомразец.Напротив, не мога да живея сам,без жена. Имал съм 3. Всичките.Винаги. Са ме лъгали.Но ми хареса как го каза.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евалла "V"! I like it.
7
4
 
4
 
! Отговори
Цъ преди 6 години
Никой не лъже повече от Корнелия!
6
5
 
8
 
! Отговори
v до 3 и 4 преди 6 години
Като ви чета женомразките коментари, ви се чудя как може да бълвате такава омраза и отрова. Никога не можете да видите греха във вас да си признаете.Вие сте светая светих. И ето пак си лъжете. Гади ми се от вас! Само работа на 2 места и вечер със сух хляб ви оправя.
5
1
 
6
 
! Отговори
Изследване преди 6 години
Журналистите !
4
4
 
6
 
! Отговори
Да преди 6 години
Жените лъжат повече
3
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Експериментът е компрометиран. Естествено, че ще покаже дето жените лъжат по-малко.Те пак са лъгали при проучването.Жени? Само мокри дърва и много деца ги оправят.
2
8
 
6
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Аз по принципЕба ... но ако се наложи лъжа също. Основно обещавам че има в крачола двайспет санта и илядо джобна пара. Като изцедя бахура върху лявата нянкя не помня какво съм говорил
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корнелию лъже най-много