Слънцето е в Стрелец. Какво означава това?

Вижте какво можем да очакваме от новия период
30 ное 2017 19:12, Eкип на Teenproblem
0
Слънцето е в Стрелец. Какво означава това?
Снимка: Instagram

Чао, чао, Скорпиони! Толкова от сезона на прераждане, наследство и смърт. Определено беше интересен месец - пълен с тайни, който напомня за края на един житейски цикъл.
 
Официално сезонът на Стрелеца започва на 22 ноември и ще продължи до 21 декември. Стрелецът с лък е герой, който ще излекува болката и ще ни напомни, че животът и любовта са едно приключение.
 
Надеждата се завръща с настроението за предстоящите празници, на които семействата се събират заедно, колкото и далеч да са през останалата част от годината, за да се повеселят и отпразнуват резултата от работата си през годината.
 
Не случайно Денят на благодарността в САЩ се празнува в края на ноември и попада в знака на Стрелец. Празникът изразява благодарността на хората за плодородната жътва и придобивките през изминалата година, аналогичен е на нашата Коледа.
 
Когато става дума за любов, Скорпионът определено е страстен и секси, но любовта има нужда от нещо повече. Стрелецът е управляван от планетата Юпитер, а нейната енергия е на изобилието.
 
Деветият дом ни помага да се учим от опита си и ни дава кураж да използваме новите си знания, за да намерим истинския смисъл на живота.
 
Какво се случва с любовния живот на всички в периода на Стрелец - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари