Какви сте били като малки според зодията?

Детството на всеки един от знаците, вижте го
1 дек 2017 20:25, Eкип на Teenproblem
1
Какви сте били като малки според зодията?
Снимка: Instagram

Представяте ли си момента, когато вашата майка е разбрала, че е бременна? Със сигурност, още далеч преди да се появите е бил премислен въпросът – под кой зодиакален знак ще се родите.
 
Много майки правят рисковани опити да предизвикат по-рано раждането или да задържат плода, защото зодията, под която ще се роди детето ги плаши.
 
Според астрологията, гените не са единственото, което определя заложбите на един човек. Голямо значение има и моментът, в който той се е родил, както и мястото.
 
Още от детските години си личи какво може да се очаква от една личност. А какви бяхте вие като деца – кротки и послушни или калпазани?
 
Погледнете дали характерът, който описва вашата зодия за детските ви години, отговаря на вашите спомени:
 
Овен
 
Децата овни са оправни и упорити. Любопитни са към всичко ново и обичат да се учат на най-различни умения. Характерно за тях е, че не се отказват лесно от новото си хоби, а обикновено го овладяват на много добро ниво.
 
Дарени с талант и инат, който не им дава да се предадат, овните могат да станат блестящи музиканти или художници.
 
Малчуганите от тази зодия се отличават с голяма самостоятелност. Те няма да чакат наставления щом усетят, че могат да се справят сами.

Телец
 
Децата телци са сладкодумни и чувствителни, но това не им пречи да бъдат диви и да си падат по екстремни игри.
 
Те от малки умеят да боравят с парите и се ориентират много добре в материалния свят. Отличават се с голяма методичност щом се захванат с нова игра.
 
Уважават родителите си и винаги се вслушват в техните думи. Това е дете, на което можеш да обясниш нещата като на възрастен и то ще те разбере.
 
Близнаци

 
Това дете създава усещането, че имаш две деца, а не едно. Интелигентно е и няма да му бъде трудно в училище, дори ще научи и вас на нови знания.
 
Децата близнаци обичат да си измислят разни истории, на които много държат и искрено вярват.
 
Те имат много приятели и обичат да бъдат по цял ден навън и да си играят. Възможно е да имат проблем с апетита и да харесват малко храни.

Останалите зодии и какви са били те като малки деца - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чупите *** вече...