Как денят на сватбата се отразява на брака ви? (I част)

Бракът е нещо, което расте и се развива, а и също си има зодия
2 дек 2017 22:00, Анна Дантева
3
Как денят на сватбата се отразява на брака ви? (I част)
Източник: pexels.com

Сватбеният ви ден поставя началото на един нов живот, който започвате да градите заедно. Тогава двамата ставате едно и, макар да оставате индивидуални личности, връзката ви си има свой собствен характер. Бракът е нещо, което расте и се развива.

Може да се каже, че сватбният ден бележи началото на нов живот, който може да се определи и от зодиакалния знак, който двамата споделяте. 

Точно така, денят, в който се жените, си има астрологична "рождена дата", точно като рождния ви ден.

Когато сватбата е на дневен ред, обикновено мислите за всички прекрасни неща, които да направят този ден специален – облекло, украса, ресторант. 

Мислите и за периода от годината, в който бихте искали да се ожените, като основно вземате предвид сезона – дали да е красива зимна сватба или да е лятна край морето например. 

Трябва да имате предвид обаче, че бракът ви ще се повлияе от период на зодиакалния знак, в който сте се оженили – точно както се отразява и на всяка отделна личност. 

Как всяка зодия влияе на брака ви?

Овен (21 март – 19 април)

Двойките, които сключват брак в този период, установяват, че той е пълен със страст и много емоции, и не само в спалнята. 

Предизвиквате се взаимно да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нови неща, които превръщат всеки ден в ново приключение, стремите се и да бъдете по-добри хора.

Браковете в Овен се характеризират и с голяма решителност, освен това не са пълни с недоволство и обвинения.

Телец (20 април – 20 май)

Сватбите в сезона на Телеца раждат някои от съюзите с най-голяма близост. Рядко имате проблеми във връзката, които да не могат да се коригират и не се обсебвате с идеята за перфектния брак.

Просто се опитвате да направят своя собствен брак идеален.

Този брак е изграден върху стабилна основа. С други думи, нищо и никой не може да го разруши, защото се доверявате един на друг повече, отколкото на останалите.

Обмислят всичко, когато решавате проблем, и предприемате следващите стъпки заедно като един отбор. 

Останалата част от материала може да намерите на Tialoto.bg


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Търсете професионалисти за организиране на сватбата си и няма да имате проблем. Скандалите започват, когато има проблеми. А проблемите на тези които сами се мъчат са много.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е истина... Сега и сватбата ли има зодия? Аман от облъчване!
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно любене след това как да им се отрази.