Какви сте били като малки според зодията? (2 част)

А какви бяхте вие като деца: Кротки или калпазани?
4 дек 2017 21:50, Eкип на Teenproblem
3
Какви сте били като малки според зодията? (2 част)
Снимка: Instagram

Представяте ли си моментът, когато вашата майка е разбрала, че е бременна? Със сигурност, още далеч преди да се появите е бил премислен въпросът – под кой зодиакален знак ще се родите.
 
Много майки правят рисковани опити да предизвикат по-рано раждането или да задържат плода, защото зодията, под която ще се роди детето ги плаши.
 
Според астрологията, гените не са единственото, което определя заложбите на един човек. Голямо значение има и моментът, в който той се е родил, както и мястото.
 
Още от детските години си личи какво може да се очаква от една личност. А какви бяхте вие като деца – кротки и послушни или калпазани?
 
Погледнете дали характерът, който описва вашата зодия за детските ви години, отговаря на вашите спомени:

Везни
 
Детето Везни обича да споделя своите играчки, така че всичко да бъде справедливо. То не може да си представи, че някой ще бъде ощетен.
 
Това дете има необикновена мъдрост, защото винаги преценява ситуацията много трезво и рационално.
 
То е много привързано към родителите си и много любвеобилно. Обича да мечтае, да чете книги за далечни страни и да гледа приключенски филми.
 
Скорпион
 
Малкият скорпион е доста непослушно дете. То винаги прави каквото си иска и е голямо предизвикателство да изглеждате респектращи в неговите очи.
 
Това е детето, което обича да се подиграва на по-възрастните и да не им отдава нужното уважение.
 
Тези деца не са ревливи и никак не обичат да правят драми. Те умеят да се контролират добре, но понякога измислят учудващо сложни манипулации за възрастта си и са отмъстителни.

Останалите зодиакални знаци и какви са били като малки - вижте в TeenProblem.net


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
много измислено..