Плюсове и минуси при секса в кола. Какво трябва да знаем?

Вероятно тийнейджърите са най-големите му любители, но...
4 дек 2017 23:00, Eкип на Teenproblem
25
Плюсове и минуси при секса в кола. Какво трябва да знаем?
Снимка: Instagram

Вероятно тийнейджърите са най-големите любители на подобно преживяване, поради простата причина, че намирането на терен често се явява предизвикателство.
 
Това, разбира се, не означава, че възрастните хора не могат да разнообразят любовния си живот с нещо подобно.
Какво ни харесва в секса в колата?

Дали това, че може някой да те види или усещането, че се намираш на най-отдалеченото място, където можеш да бъдеш себе си.
 
Сексът в кола е забавен. Обстановката не позволява на преживяването да придобие сериозен характер и това го прави много вълнуващо.
 
Ако имате намерение да правите нещо подобно, добре е да се подготвите. Избирането на подходящи дрехи е важно за комфорта и на двамата – съветва Д-р Холи Ричмонд, секс терапевт.

Останалата част от материала можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: секскола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
4
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
"Статията" не само е просташка, но е насочена към тинейджъри. Най-лошото в случая е, че авторите на това нещо дори не се усещат. Същите автори след някоя друга година ще поостареят и ще кажат "Това днешните млади са...". Ами такива сте ги направили, бе!
13
2
 
1
 
! Отговори
Роки преди 6 години
Аз съм на 33 и продължавам да го правим в колата :) Просто чувството от тясното пространство е много яко :) Ама само не мога да разбера какво ми казват какви дрехи да обличам и какво да правя, всеки сам си решава
12
2
 
1
 
! Отговори
:) преди 6 години
Кой не го е правил в най-ранната си младост?...
11
2
 
2
 
! Отговори
Зависи преди 6 години
Задната седалка на мойто комби, не е като задната седалка на клиото, като изпразня багажника, като я съборя и матрак персон и половина събирам вътре.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова ли нямате 10 лева за хостел ми ...
9
2
 
2
 
! Отговори
123 преди 6 години
До Красавица неземнакато се има напред вид че не само повечето мъже но и повечето жени шофират ША со стоиш девствена дъгоо
8
2
 
9
 
! Отговори
анализатор преди 6 години
напишете и за в тоалетната на самолет как е, плюс и минус, че при дълги полети, не се издържа без кекс!
7
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mинусите са, че да се допираш до шофер е точно толкова гнусно, колкото и да ядеш храна, дъвкана от гибон. Шофьорите са отделен клас непотребни и вредни, смрадливи и спрели ***. Не им давайте да ви чукат, моля ви.
6
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шаране, от ножките съвсем си смесил маслото, брат! Това, дето си го мислиш, докато здраво стискаш шепата, жулиш нагоре-надолу и ти изпъкват очите, скоро няма да ти се случи наяве...
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не напишеш една книга.Много те бива в словореда на развинтената ти фантазия.Само пропусна да кажеш в заучена фраза" и забиват токчета в купето на тавана на колата". Ми....лъжеш измисляш си.Минко поне е правдоподобен.В движение му правят дълбок реверанс.Ми...измисляш си..., не е вярно.Нереален си.
4
8
 
17
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Последната ми беше леко старо моме обаче спортен тип миньон. Седна на шиша и завъртя грамофона на бързи обороти. Изпразних пълнителя за минута две. Натисна ме към облегалката и не ми даде да го извадя докато не омекна напълно. После пихме Шардоне.
3
9
 
16
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Това е най големия кеф в живота. Muнeт в движение и другите шофьори дса пукат от завис, и яко лашкане на задната седалка. Чупя им главите в дръжката на вратата обаче са кат заклещени котета и викат и мяучат и им цвъкат минджоците цвъкат цвъкат фърлят цвъкани малко ми цапат седалките после чистят.
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правих секс на задната седалка преди няколко месеца ,гадно е Не може да се отпуснете ,нито психически нито физически ,и постоянно някво сте нащрек да не дойде някой а още повече както в моя случай ако сте в УСА щото това излиза някво голямо престъпление тука ...но като няма къде
1
2
 
38
 
! Отговори
Прочетете.. преди 6 години
...и останалите съвети. Свеждат се до два: 1. Паркирайте 2. Носете си презервативи.Уникално полезен текст, ще се обогатите своевременно!;)