Дядо Коледа... Никак не разбираш 6-годишните, имам проблем!

Малчуган от Вирджиния хич не е впечатлен от добрия старец
5 дек 2017 21:10,
7

Добрият старец или неразбиращият старец?

Писмото на шестгодишен малчуган от щата Вирджиния определено смята, че Дядо Коледа не е много добър.

Неговата майка публикува скептичното му писмо в Twitter.

В писмото си до Дядо Коледа детето обяснява. че животът на Добрия старец е празен и той въобще не знае дали е бил добър или лош, съобщи Ройтерс.

Момчето се оплаква и от проблемите си.

"Пиша това само защото ни е за домашно. Знам, че списъкът ти с непослушни е празен. И списъкът ти с добрите е празен. Не знаеш какви проблеми имам в живота. Довиждане" - пише момчето. То завършва със "с обич", но не се подписва.

Майката на детето Сара Маккамън пусна писмото в Twitter, явно горда от сина си. Реакциите обаче бяха не толкова положителни.

Майката, която е журналистка, обясни как винаги е казвала на децата си, че Дядо Коледа е измислица, и че подаръците се правят от хората. Тя обаче им е обяснявала да не говорят за това в училище.

Някои от коментиращите в Twitter са впечатлени от "мъдростта" на детето, но други изразяват загриженост.

Но Сара бързо разсея притесненията за детето - "проблемите" му са свързани с по-големия му брат, който е по-добър във видеоигрите, а майката помоли потребителите да не викат социалните служби заради сериозните "драми" на шестгодишния й син.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дядо коледа наистина ги разбира 6 годишните чного ги обича на коленете си
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Детето трябва да изживее тайнството на Коледа, но мама решила да го смаже с животът още от сега. Защо? Защото това е истината ли? Има една сентенция да казваш истината е желателно, но понякога не е препоръчително.
5
1
 
1
 
! Отговори
Коледарчета преди 6 години
Ой, Коледо, мой Коледо,родило се Боже чедо. Припев:Коладе, ладе, коладе, ладеКравай скача от полица,ври в котлето кървавица. Припев:Коладе, ладе, коладе, ладеКажи, бабо, като ланиИ нам весело да стане. Припев:Коладе, ладе, коладе, ладе
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1 нито Дядо Мраз Ни дядо Коледа ? Празника е с коледари които пеят песни , от къща на къща, и събират гевреци и монети не е и сурвакане
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Ами, то няма значение как ще му казваш.Дядо Коледа идва от английското Father Christmas.В Гърция го наричат Свети Николай.Грубия превод от Немски е "Коледния човек" и т.н.Просто празника е Коледа и затова е придобило по-голяма популярност, а и дядо Рождество би звучало тъпо.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ех майко ...това че няма дядо коледа всички го знаят - обаче само ти ми казваш че го няма...а всички казват че го има макар и да знаят че го няма. Аз също знам че го няма ти за толкова *** ли ме имаш... няма пък да си напиша името Довиждане
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дядо Коледа??????????????????? Дядо - мъжки род, Коледа -женски род! Кой измисли тази тъпотия не ми е ясно! Все едно да кажеш Баба Иван....Къде отиди нашият Дядо Мраз? Това съвсем не е русизъм....Мраз е студ.