Зодиите, които са най-критични към себе си

Поради това те трудно могат да останат позитивни
5 дек 2017 22:51, Анна Дантева
4
Зодиите, които са най-критични към себе си
Снимка: pexels.com

Когато сте прекалено строги към себе си, може да останете слепи за някои от най-добрите свои качества, дори когато друг ви ги посочва. Твърде критичните към себе си хора са склонни да се съсредоточават върху своите неуспехи и да не обръщат внимание на всичко онова, което са постигнали.

Те са обсебени от грешките си и могат да се тревожат за тях доста дълго време. Всъщност грешките са чудесно нещо, защото чрез тях ние не само се учим как да поправим това, в което сме сбъркали, но и научаваме много за себе си.
Трудно е да останете позитивни, когато сте толкова самокритични. Вместо това, опитайте се да оцените всички хубави неща, които ви изграждат.

А ето и кои са знаците в зодиака, които най-много критикуват себе си.

Дева

Представителите на тази зодия оглавяват класацията и определено има защо. Те са самокритични до точка, в която почти винаги преосмислят действията си – не само грешките, които биха могли да направят, но и своите неуспехи от миналото.

Техните стандарти са толкова високи, че граничат със самоизмъчване. Наистина трябва да се откажат и да си позволят да бъдат достатъчно добри, вместо постоянно да се стремят към съвършенство.

Вижте останалите зодии, които са най-критични към себе си в Tialoto.bg


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Разбрахме, че си дева, в смисъла на хороскоп и във всякакъв смисъл.
Девата е завистлива, в живота си заема място, което не е по умствения капацитет.
Има остатъци от авторитарно примитивно родителско възпитание, склонна е да се възползва с нахалство от неща, които не се полагат, работи с доносчици, служи си с измама, подлост и сключва брак по сметка, манипулирайки с външност, рони "крокодилски сълзи"...
Този вид сълзи крокодилът произвежда, когато яде жертвата си.
Не познавам добра и умна дева
1
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Да познат ни е, знаем го човека!