Зодиакалните знаци, с които отношенията са обречени (1 част)

Кои зодии не се разбират помежду си? Надникнете!
6 дек 2017 22:00, Eкип на Teenproblem
2
Зодиакалните знаци, с които отношенията са обречени (1 част)
Снимка: Instagram

Комбинации като огнени и водни знаци могат да създадат някои проблеми. Всеки е в състояние да „изпива“ енергията на другия и да изкарва най-лошото от него на показ.
 
В астрологията, подобни връзки се наричат кармични. Никога не е зле да научим нещо ново, макар и по лошия начин, но това не означава, че трябва да вървим срещу себе си само и само, за да запазим този съюз.
 
За да избегнем подобни отношения, трябва да бъдем наблюдателни, но може и да се обърнем към астрологията, за да ни подскаже кои хора ще се окажат „трудни“ за нашата емоционалност.
 
Ето кои са комбинациите, които едва ли ще доведат до щастлив край и дори могат да се окажат опасни:

Овен (несъвместим с Дева)

 
Ако започнете подобни отношения, бедствието няма да е далеч. Овните са приключенци, те са уверени и винаги готови да опитат нещо ново.
 
Девите са точно обратното. Те си имат навици и не обичат да излизат от зоната на комфорт. В началото ще бъдат изумени от активния, енергичен и решителен Овен.
 
Овните имат нужда да бъдат обградени от хора, които ще се запалят от техния огън и ще се впуснат смело напред в нови битки и приключения.
 
В компанията на една Дева, обаче, те ще бъдат възпрепятствани да изживеят своите емоции, ще се чувстват потиснати и ограничени или дори депресирани.
 
За да не се дразни от несигурността и съмненията на Девата, по-добре е Овенът да потърси някой, който е дързък и смел като него.

Останалите зодии и с кого са несъвместими те - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
до младен преди 6 години
100% вярвате на измислици и измама..
1
1
 
0
 
! Отговори
младен преди 6 години
С това първото съм 100% съгласен