По зодията ще го познаеш: Какво не трябва да казвате на мъж

Основата на добрата връзка е комуникацията, нали?
9 дек 2017 22:26, Eкип на Teenproblem
11
По зодията ще го познаеш: Какво не трябва да казвате на мъж
Снимка: Instagram

Основата на добрата връзка е комуникацията. Но това не означава да изстрелвате първото, което ви мине през ума. Хубаво е да помислите преди да кажете нещо, особено когато искате да отправите някаква критика или неодобрение.
 
Имайте предвид, че всеки има слабо място – нещо към което усилено се стреми и държи винаги да прави както трябва. Затова е добре да бъдем внимателни, засягайки определени теми в разговор с мъжете.
 
За да избегнем накърненото мъжко достойнство, можем да се обърнем към астрологията за съвет. Ето какво не бива да казваме на един мъж, според зодиакалния му знак:

Овен
 
Не казвайте на Овена: „Не се дръж като дете, трябва да пораснеш“. Овните понякога могат да бъдат импулсивни или безотговорни, но ако им кажете нещо подобно, ще ги нараните.
 
Да чуят, че не са мъже, ще бъде сериозен удар по тяхното его и може да отнеме време да забравят подобни думи.
 
Телец
 
Не казвайте на мъжа Телец: „Дръж се по-мъжки“. Това си е осакатяване отвсякъде – Телецът иска да го подкрепяте, а не да му създавате комплекси.
 
Бъдете сигурни, че ако ситуацията го изисква, той не би се уплашил или глезил. Но Телецът е практичен – ако не се налагат крайности, ще търси по-цивилизовано решение.

Останалта част от зодиите можете да видите в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само когато човек има жизнен опит, би могъл да влезе в положението на отсрещния. Човек, който е расъл като цвете в саксия, трудно се справя с неминуемите конфликти и конкуренция в ежедневието. Синдромът на отличника е един от примерите. Ясна и постоянна йерархия сега практички няма. Никой не е авторитет по презумпция. Авторитет се изгражда, поддържа, но и губи, руши се. Ако имате авторитет, хората ще си мерят думите спрямо вас. В личен план също. Не само във ваше присъствие.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то толкова анималистични могат да бъдат само Лъвовете, а те го изкараха Дева в началото. Никак не се връзваше. Той е и с Марс в Скорпион, което го прави още по - секси.
4
0
 
0
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 6 години
"Там не"- това нивгии
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А може и това да е целта. Човек, ако не се нарани, няма да пусне кръв и да се осъзнае като преходен. Трябва да е благодарен, че му се казва истината, а не му гледат сеира и как се излага и/ли пропада.Злоба, жестокост, склонност към лентяство, към лигавене, към използвачество, врънкане, самоокайване....всичко, както е заложено, така и може да се държи в приемливи и за индивида, и за обкръжението му граници
2
2
 
2
 
! Отговори
Абе тоя преди 6 години
Джейсън Стейтъм го пишеха роден 1972, а се оказа 1967 и друга зодия??
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
S TOQ NA SNIMKATA NEBIVA DA SE EBAVATE.