Класация: Кои са най-властните зодии от зодиака?

Всеки има нужда да контролира нещата около себе си, но...
11 дек 2017 22:04, Eкип на Teenproblem
4
Класация: Кои са най-властните зодии от зодиака?
Снимка: Instagram

Каква е разликата между грижовен човек, който ви защитава и някой, който има властна натура?
 
Всички имаме нужда да контролираме нещата около себе си до някаква степен, но обръщайки се към астрологията можем да научим кога преминаваме допустимата граница.
 
Когато сме били деца, нашите родители са ни давали наставления. Повечето от решенията ни са щели да бъдат – бонбони за вечеря и игри вместо училище.
 
В работата имаше шеф, който контролира процесите, защото има повече опит.
 
Във връзките също има един, който поема властта, може би просто защото има такъв характер или може би защото партньорът им избира да бъде командван.
 
Има различни степени на желанието за контрол – за някои е достатъчно да определят собствените си решения и грешки, за други може да е нужно да контролират членовете на семейството, а за трети – много по-големи групи хора.
 
Ето как всеки зодиакален знак възприема себе си в йерархията на социалното общуване, като започнем от най-властния и завършим с този, който никога не си бърка носа в чуждите работи:
 
Лъв
 
Те са най-контролиращите от всички в зодиакалната компанията, просто защото ако нямате намерение да се съгласявате с всяка дума, която кажат – хващайте пътя, те са по-добре без вас.
 
Нищо не може да бъде направено по-добре от тях, така че в най-лошия случай ще го направите вие, но с техните наставления. Те са самоуверени до безобразие и не се притесняват да проповядват (или направо налагат) техните вярвания и мнения. Всяко противоречие ще срещне яростта на Лъва.
 
Скорпион
 
Скорпионите са изключително контролиращи към хората, които обичат. Имат способността да стават обсебващи, защото те знаят колко е трудно да бъдеш бодигард на хората, за които те е грижа.
 
Искат да бъдат защита и подкрепа на близките си, но понякога това се превръща в мания за контрол.
 
Козирог
 
Те са стриктни и дисциплинирани. Това може да се превърне в контрол над другите, заради желанието на Козирога да живее живота по точно определен начин.
 
Излизането от пътя или прекалено импулсивния характер на другите не им се нрави. Те държат да имат контрол над ситуацията, за да избегнат хаоса.

Останалите зодии в класацията на най-власните - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи-представете си -лъв,с асцендент скорпион и силен десети дом. Впрочем ,всички кардинални знаци също са силно контролиращи
2
4
 
4
 
! Отговори
БОГ преди 6 години
Путин каква зодия е? Значи тя е най-властната. Останалите са подчинени.
1
1
 
3
 
! Отговори
поздравления преди 6 години
Най-после съвсем верни хороскопи.