Зодиите, с които съжителството е много трудно. И те са?

Всеки от нас има своите навици, които невинаги се харесват
12 дек 2017 19:48, Анна Дантева
8
Зодиите, с които съжителството е много трудно. И те са?
Снимка: pexels.com

Съвместното съжителство в повечето случаи не е лесна задача. Някои хора много трудно се разбират, когато живеят заедно, а хороскопът може да бъде добър индикатор в това отношение.

Но не само действията на някого правят съжителството трудно, а и отношението му. Какво ще стане, ако човекът, с когото живеете, се държи така, сякаш живее сам? Непрекъснато се разхожда гол или винаги пуска телевизора твърде силно?

Всеки от нас има своите навици, които невинаги се харесват на половинката или съквартиранта, но съвместното съжителство налага да се правят и някои компромиси.

С тези зодии обаче се оказва доста трудно да живеете.

Дева

За никого не е тайна, че Девите са свръхкритични, перфекционисти и неспокойни. Те харесват нещата да бъдат по определен начин и, ако върнете дрехите им в различно състояние от това, в което сте ги взели, ще имате проблем.
Представителите на тази зодия понякога могат да бъдат груби, затова, ако сте чувствителни към критика, може да имате проблем да живеете заедно.

Вижте, с кои още зодии трудно се живее в Tialoto.bg
 


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Абе Ана ,абе дантова , изтри коментарите и "свърши работа" ? - аз да съм ти началник 1ст няма да ти платя - събра ли са ви от кол и въже неграмотни комплексари
5
2
 
6
 
! Отговори
3, преди 11 месеца
Не окултните науки подвеждат хората, а неуките писачи на глупави статии. И те подвеждат само тези, които са готови да бъдат подведени. Отново поради неукост. Не четете глупостите на "Тялото", не гледайте безсмислици, като "Биг брадър" и многосерийни сълзливи безсъдържателни филми. Не слушайте бг новини. И повече ще знаете, и по-добре ще се чувствате.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Поредна порция простотия.
3
2
 
10
 
! Отговори
Истински преди 11 месеца
..а иначе за зодиите може да пишат всякакви щуротии, разбира се че хората са различни характери и индивидуалности (и различни от една и съща зодия)! И звездите и хората и всичко заобикалящо ни не е възникнало случано и е дело на някой като се замислим.. За съжаление окултната астология както и други подобни учения успяват (което не е случайно) да подведат хората и да вярват (и невинно) в делата на дявола..
2
14
 
4
 
! Отговори
роко преди 11 месеца
За една връзка е важно да има пари,здрав кръст и винаги влажна мида другото са формалности
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Въпрос на лична съчетаемост и възпитание.