Телец: Какво ги очаква през годината в живота и любовта?

Годишен хороскоп за представителите на този знак
16 дек 2017 19:11, Екип на Tialoto.bg
3
Телец: Какво ги очаква през годината в живота и любовта?
Снимка: Pixabay

През изтеклата година Телците обърнаха внимание предимно на своето развитие, а през 2018-та е време да берат плодовете на своето усилие.

Още първите месеци ще ви изкушат с предложение за нова работа или за повишение в сегашната. Трябва обаче да претеглите всички плюсове и минуси, защото звездите не са категорични дали ще ви донесе търсения ефект.

Пролетта ще е истински плодотворна за тези, които са в творческата сфера. Всичките ви начинания ще се увенчават с успех, а с най-голяма лекота ще се справят тези, които се занимават с музика и книжовна дейност.

Първата половина от годината ще протече на един дъх, финансовото ви състояние ще бъде стабилно, но и в никакъв случай рог на изобилието. По отношение на доходите всичко може да се промени в началото на лятото, когато можете да увеличите банковата си сметка от неочаквано място. Август е месецът, в който трябва да планирате почивката си. Харчете на воля за развлечения, защото звездите съветват от септември да наложите финансова дисциплина.

Лятото е времето и на семейните Телци да се отдадат на романтика, помислете за подарък, с който да изненадате половинката си.

През октомври и ноември трудно ще намерите време за почивка. Ежедневието ви ще бъде запълнено с важни срещи, преговори, както и с курсове, с които да повишите квалификацията си.

От това ще страда вашият партньор или семейство, но усилията ще си струват.

Декември е месецът, в който трябва да почивате най-активно и да оцените, че годината е била трудна на моменти, но пък ви е донесла истинско удовлетворение.

Звездите съветват през 2018-та да отделите повече време за спортуване – джогинг, плуване, бокс... Това само ще подобри настроението ви и ще държи баланса между работа и личния ви живот. Спортът ще повиши и желанието ви за флирт и забавления.

Любовна прогноза за Телец за 2018 г.

Годината ще бъде изпъстрена с изненади в любовта, но не всички ще са с положителен знак. Една от основните причини не всичко да върви по мед и масло в личния ви живот е вашият работохолизъм. Време е да си припомните, че на интимния фронт вие сте една от най-палавите зодии.

Вижте какво още очаква телецът в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най- скапаната зодия. Най-големите изтроди и ***!
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още от сега започвам да събирам за харчене след година
1
6
 
9
 
! Отговори
Първи преди 6 години
интересно