Близнаци: Какво ги очаква през 2018 г. в живота и любовта?

Годишен хороскоп за представителите на този знак
Обновена: 17 дек 2017 19:48 | 17 дек 2017 19:45, Екип на Tialoto.bg
14
Близнаци: Какво ги очаква през 2018 г. в живота и любовта?
Снимка: pixabay

Изтичащата година бе щастлива и безгрижна за Близнаците. Ситуацията през 2018-а ще се промени, но няма поводи за притеснения. Ще ви се наложи да взимате важни решения за своето бъдеще в професионален и личен план.

Още първите месеци ще предложат изпитание по отношение на кариерата ви. Това е време, в което трябва да направите своите изводи и планове, които ще играят роля поне няколко години напред.

Пролетта ви предстои сделка, за която трябва да внимавате с документите. Тя ще ви донесе финансови постъпления, както и нови бизнес партньори. Този период ще бъде благодатен и по отношение на нови запознанства, включително и с противоположния пол.

С лекота привличате вниманието към себе си и не се изненадвайте, ако в един момент около вас се струпат повечко ухажори. От вас зависи дали ще предприемете по-сериозни стъпки или просто ще се забавлявате.

Във финансовата сфера всичко е безоблачно, но няма да се радвате на изобилие.

Най-интересният период за Близнаците ще бъде лятото на 2018 година. Интересен в личен план. Юли и август са подходящи за планирани почивки.

Ще се радвате на много хубави моменти, романтиката ще бъде водеща. Семейните представители на зодията ще се радват на идилия в съвместния живот, а там където има проблеми, ще бъдат решавани с лекота. Годината е подходяща да помислите и за увеличаване на семейството.

През ноември започва най-добрият период за Близнаците, всичко ще изглежда като в приказка. Всички ваши идеи ще се реализират с лекота до края на годината, а тези, които търсят сродната душа, ще имат шанс да я намерят. Важното е да направите правилния избор, защото кандидати няма да липсват.

Любовна прогноза за Близнаци за 2018 г. Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
9
 
! Отговори
Мечтател преди 6 години
Ако можеше да разберат доста от хората да знаят че зодийте са глупост и Пълна измислица! Заблуда която не е случайна, кореняща се в измама дело на лукавия, в поклон на идоли.. Поне да се замислят!
10
12
 
4
 
! Отговори
близнак преди 6 години
Не забравяйте ***, че и Президента е от същата зодия. Но общо взето още първото изречение не е вярно. Жалко, хареса ми историята по-надолу...
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Услужливата и политкоректната ни журналистика отново пропуска някои "подробности" от словестния дуел Джонсън-Захарова.А именно че последната отъждестви Борката не с Атина а с остров Лесбос.За жалост обаче Спарта никога не е падала по Атинска власт,за разлика от последната.Дори Александър не я покорява а я ползва за съюзник.Това че един спартански войн се е равнявал на поне 5 гръцки ли тревожи Джонсън.нали технологията решавала всичко?Ама дупсе се иска все още май.А на запъд оснанаха само путси
8
5
 
19
 
! Отговори
Борисово време преди 6 години
Всички живеем под командването на Близнак.
7
0
 
16
 
! Отговори
близнак преди 6 години
Миналата година ми беше ад.Ако т2018 е по зле направо си разкова щайгата.
6
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ега умрешка на злобните и завистливите представители
5
1
 
10
 
! Отговори
загрижен преди 6 години
Другаря Борисов ще си намери ли добра жена ?!А, дано се подобри положението на всички.
4
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То в тая зодия просто се е въплатил дявола.ЕДинственото което ги интересува е как да лъжат и използват
3
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно вярно първи
2
8
 
17
 
! Отговори
Близнаци преди 6 години
До 1Хайде, няма да ти падам до нивото и да те коментирам!
1
39
 
14
 
! Отговори
Първи преди 6 години
*** и долна зодия, изпълнена със злобари