Колко секси може да бъде късата коса? Вижте!

Няколко супер привлекателни идеи за прически
19 дек 2017 21:20, Eкип на Teenproblem
10
Колко секси може да бъде късата коса? Вижте!
Снимка: Instagram

Много дами чакат с нетърпение косата им да достигне определена дължина, използвайки всякакви процедури и стимуланти за растеж, но не всеки тип коса е подходящ за голяма дължина.
 
Ако косата ви е по-тънка и не достатъчно гъста, вероятно ще изглежда много по-добре в една къса, секси прическа, тип боб.
 
Формата е особено популярна в последно време, като много от известните имена на световно ниво избират къса, асиметрична форма за косата си.
 
Тази прическа напълно опровергава твърдението, че къдравата коса не може да бъде къса, защото изглежда прекалено обемно.
 
При наличието на добър стилист, вашата коса ще придобие много младежка и чаровна визия, която освен всичко друго е и лесна за поддръжка.
 
Тази форма е добро решение за коси, склонни към цъфтеж и заплитане, които създават прекалено много грижи, както и за такива, които искат по-често измиване.

Всички идеи може да разгледате в галерията на TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
3
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До 7Да бе да. А я си представи-може да е като метла в главата,ама да е с дълга коса.И такива има.Късата коса изисква даже повече поддръжка:редовно ходене при стилист на около 30-40 дни,маска или арганово масло,боя ...и т. н.
7
10
 
8
 
! Отговори
Да бе да преди 6 години
Господ ще ми е дал хубава коса и аз ще се подстрижа като пърле ....не на мен тия ...
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С една птичка бях известно време.Не е с кой знае каква коса не съм обръщал внимание, толкова на това. Винаги е била готина,когато е с мен.С цици не е Джезве кокали.Готина жена.С излъчване.Либерта човек.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мерлин Монро, както и Бриджит Бардо са допълнително оформени като кукла. Има снимки от ранните им години, вижда се голяма разлика. И Мадона по природа е съвсем различна от създадения имидж. Единственото, което показва тяхната популярност, е инфантилността на вкуса на мнозина мъже.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е с дълга коса тази жена и 6 кила по-слаба.Вярваш ли че и котараците ще и мъркат.
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мерлин Монро я обичат и децата.Смятай! Някои жени са страшно секси.Привличат зверски.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецка Цачева има дължина на косата колкото Мерлин Монро в по-късните си години.
1
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са глупости!Ако жена има къса прическа според мен, а и предполагам че и при повечето мъже, жената би им се струвала непривлекателна.Дългата коса е женствена и привлекателна.Айде още малко да си скъси косата някое момиче, да си я боядиса и вече имаме една готова феминистка!