Везни: Какво ги очаква през 2018 г. в любовта?

През пролетта ви очаква приключение на приключенията
21 дек 2017 18:00, Екип на Tialoto.bg
3
Везни: Какво ги очаква през 2018 г. в любовта?
Снимка: Pixabay

2018 г. ще бъде много благоприятна във финансов план за Везните. Всъщност, началото на това благоденствие е било поставено още през тази година, а през следващата ще берете плодовете на своите усилия. Още през март ви очакват постъпления от преговори, сделки и сключени договори.

Не всичко обаче ще е свързано с този финансов рай. В средата на пролетта ви очаква голямо приключение на приключенията. И дори може да преобърне целия ви живот.

Свободните представители на зодиакалния знак ще имат многобройни флиртове през годината, но важното е, че изборът дали да задълбочите някои от тях ще бъде само ваш. Семейните Везни ги очаква силна и единна година, и това не е изненадващо, тъй като те обичат домашния уют.

Пролетта и лятото ще преминат неусетно с редица приятни изживявания, но през септември ще трябва да помислите за вашите дела – конкурентите ви ще се активизират. Притесненията ви обаче не трябва да са големи, защото сте представител на зодия, която изпипва работата си докрай и с почтеност.

Октомври и ноември ще преминат под знака на усилена работа, но всичко това ще намери своето финансово изражение. Декември е подходящ да изхарчите голяма част от изкараните пари, обърнете повече внимание на собствените си нужди.

В края на 2018-а равносметката ви ще покаже, че годината наистина е била добра и няма от какво да се оплаквате.

Любовна прогноза за Везни за 2018 година вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Абе тука защо пенсионерите се имат за 3-та категория и последна дупка на кавала.Станал пенсионер и света свършил. Ходи като клошар и се оплаква. Защо да не може да правиш сделки и да сключваш договори като си пенсионер? Сами сте си виновни за положението - сами си правите животеца жалък и никому не нужен. *** в някое баварско градче да видиш пенсионерите какъв живот живеят и как си карат поршетата кабрио. И не ми обяснявай как взимали 2000 евро пенсия, щото за там 2000 евро са като за тука 200
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото посееш, това ще пожънеш.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Везни съм, но съм пенсионер, макар не много стар. Та какви "...постъпления от преговори, сделки и сключени договори." да очаквам? Октомври и ноември ме очаква усилена работа, а декември ще харча усилено спечелените пари. Ако ми вдигнат пенсията, може да се поохарча, ама не вярвам. Та се питам, имали хора да вярват на тези глупости?