Стрелец: Какво го чака през идната година в любовта?

През 2018-а те ще плуват в слава и почести
23 дек 2017 18:40, Екип на Tialoto.bg
9
Стрелец: Какво го чака през идната година в любовта?
Снимка: Pixabay

Много от Стрелците ще плуват в слава и почести следващата година. Имайте предвид обаче, че немалка част от околните няма да са доволни от вашия възход. Но пък и вие не сте виновни, че враговете са родени под егидата на друга планета.

Някои Стрелци ще открият неочаквани таланти в бизнеса, дори приятелите ще бъдат изненадани как лесно достигате до успеха. Трябва обаче да харчите парите си внимателно, дори звездите съветват да преминете към спестяване – нещо, което трудно ви се отдава.

Март и април ще преминат под знака на изненадите в любовната сфера. Семейните представители на зодиака пък направо могат да се готвят за втори меден месец по това време.

Свободните Стрелци ще успеят най-после да се запознаят лично с Купидон. Самотата ще остане в историята, в годината на Жълтото куче категорично ще си намерите половинка.

През летните месеци Стрелците ги чакат промени във финансовата сфера. Парите ви „изгарят“ бедрото, така че е време за харчове – за ремонти, за гардероба, а ако правите промени в интериора на дома ви – задължително се допитайте до експерти.

Стрелците не обичат дните и месеците да минават монотонно. 2018-а ще е печеливша година и със сигурност няма да се мотаете в скучен офис от сутрин до вечер. Можете да опитате с творческа дейност – свободните артисти вече се оценяват, така че ще успеете. За началото на тези дейности е подходяща есента – през септември и октомври. Стрелците са добри поети, готвачи, а дори и бижутери.

Ноември е месецът за приключения, но не опитвайте да се заигравате на интимния фронт – ще останете разочаровани. Време е за висок адреналин и хобита, които до този момент не сте опитвали. За разлика от ноември, декември се очертава да бъде "домашен" месец. Ще имате възможност да направите своята равносметка, която със сигурност ще мине в графа "отлична".

Любовна прогноза за Стрелците за 2018 година вижте в TIaloto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
май има, за съжаление..
5
7
 
3
 
! Отговори
Р преди 6 години
Има ли още вярващи в тези зодий?Кой както си го направи е положението.
4
2
 
2
 
! Отговори
Смислени статии ала преди 6 години
Днес.бгМара Деснова го чака в любовта, хахахаха.
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големите урви, чак за съжаление
2
3
 
11
 
! Отговори
varg преди 6 години
Аз съм стрелец,ще стана ли кмет тази година ?
1
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-прекрасната зодия за жена. :)))